ABD, İran’a saldırıların beklenenden uzun süreceği bilgisini verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Kanal 12 televizyonu, ABD’nin değerlendirmesine göre Hürmüz Boğazı’nın açılması için yürütülen saldırıların haftalarca süreceğini kaydetti.

ABD’nin İsrail’e bu saldırı planları nedeniyle savaşın beklenenden uzun süreceği mesajını ilettiği öne sürülen haberde, Washington yönetiminin planının, sadece boğazı açmak değil, İran’ın küresel enerji fiyatları üzerindeki etkinliğini ortadan kaldırmak olduğuna işaret edildi.

Haberde, ABD’li yetkililerin “Zaman alsa da stratejik bir değişiklik istiyoruz” dediği aktarıldı.

İsrail’in ABD’nin bazı planlarından haberdar olduğu ve bazı faaliyetlerine aktif olarak katıldığı kaydedilen haberde ABD’nin saldırı planlarına göre hareket etmesi durumunda tahminlerin aksine savaşın haftalar boyunca sürebileceği iddia edildi.

Kaynak : Bloomberg HT

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ABD, İran’a saldırıların beklenenden uzun süreceği bilgisini verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin