Levent Mercan: Fenerbahçe’de olmaktan dolayı gurur duyuyorum

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbol Takımımızın yeni transferi Levent Mercan, Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesislerimizde yapılan sabah antrenmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’ye transfer sürecini anlatan ve kampı değerlendiren sol bek, medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe’de oynamanın hayali olduğunu belirten 23 yaşındaki oyuncu, “Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İlk günler benim için güzel geçiyor. Takım arkadaşlarım beni iyi karşıladı. İlk idmanlar güzel geçiyor. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde olduğum için çok mutluyum.

Burada olmak hayalimdi

Geçen sezon Karagümrük’e nasıl destek olabilir ve nasıl en iyi şekilde mücadele ederim diye düşündüm. Transferle ilgili çok fazla şey düşünmedim. Zor bir durumdaydık ve zaten hoca da gitmemi istememişti. Ben de kaptan olarak takımı yalnız bırakmak istemedim ve sonuna kadar yanlarındaydım. Fenerbahçe’den teklif gelince sevinçle karşıladım, hayalimdi. Bu takımda olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Çok şükür transfer de oldum. Sol bek pozisyonunu çok iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Orta saha özelliklerimi sol bek pozisyonunda değerlendirdim. Bu pozisyonda mutluyum.

Mourinho ile çalışmak gurur

Mourinho hoca ile çalışmak benim ve herkes için çok büyük gurur. Dünya çapında bir hoca. Herkese ve bana ilk günden beri çok güven verdi. Güveni gösteriyor.

Sol bekin yanı sıra orta sahada da oynayabiliyorum

Tabii ki bir oyuncu her zaman kendini geliştirmek istiyor. İki sene öncesine kadar orta sahada oynuyordum. 6, 8 ve 10 numara bile oynadım. Farklı pozisyonlarda oynayabilirim. Beni sol bek ve orta sahada kullanabilirler. Kendimizi geliştirmek için idmanlar yapıyoruz ve hocalardan bir şeyler öğreniyoruz.

Her zaman en iyisini yapmaya çalışırım

Onu söylemek için (forma rekabeti) bence henüz çok erken. Hayırlısı ile göreceğiz. Her zaman en iyisini yapmaya çalışırım. Her zaman takıma nasıl destek verebileceğimi düşünüyorum. İlk günden de bunu göstermek istiyorum” diye konuştu.

Levent Mercan sözlerine şöyle devam etti:

“Kampın ilk günleri iyi ve yoğun geçiyor. Takım hazır geldi, herkes en iyi şekilde idmanlarını yapıyor ve her gün çift antrenman yapıyoruz. Takım arkadaşlarımı daha çok tanımak istiyorum, sonuç olarak yeni gelen bir oyuncuyum ve onlarda beni çok destekliyor bu konudan dolayı da çok mutluyum. Önümüzdeki sezon ve hayallerim için çalışıyorum, milli takım formasını da giymek beni çok gururlandırır. Hayallerim için çok çalışarak kendimi göstermek istiyorum.

Buraya gelmekten dolayı çok mutluyum, Fenerbahçe çok büyük bir camia. Mourinho’nun hakkında daha öncede söylemiştim böyle büyük bir hocayla beraber çalışmak her zaman güzel bir şeydir. Çünkü hem hocadan hem teknik ekibinden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum, daha genç bir futbolcuyum. Geçen sezonlarda da iyi hocalarla çalışmıştım, en iyi hocalar her zaman en iyisini öğretirler ve aktarırlar sana. Bu durumdan dolayı hiç korkmuyorum aksine tam tersi benim için çok güzel bir duygu.

Herkesi yeni tanıyorum, daha önceden de tanıdığım oyuncular var tabii ki Emre Mor, Dzeko ile geçmişinden dolayı Almanca konuşabiliyorum. Herkes beni iyi karşıladı, burada olmaktan dolayı çok mutluyum, herkesle iyi anlaşıyorum ve takım arkadaşlarımı günden güne daha iyi tanımak istiyorum.’’

Basın Fotoğrafları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Levent Mercan: Fenerbahçe’de olmaktan dolayı gurur duyuyorum

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin