Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. eleme turuna yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında İsviçre’nin FC Lugano takımını 2-1 mağlup etti. Deplasmanda oynadığı ilk maçı da 4-3 kazanan takımımız, bu skorların ardından adını UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turuna yazdırdı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada Fenerbahçemize galibiyeti getiren golleri 59. dakikada Edin Dzeko ve 90+3. dakikada Sebastian Szymanski attı. Konuk ekibin tek golü ise 8. dakikada Mahmoud’dan geldi.

Ekibimiz, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa’nın LOSC Lille takımıyla karşılaşacak. İlk maç 6 ya da 7 Ağustos tarihinde deplasmanda, rövanş ise 13 Ağustos’ta stadımızda oynanacak.

Paris 2024 Olimpiyatları’nda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz

Taraftarlarımızın tribünleri doldurduğu karşılaşmada ledlerde, “THIS SHIRT IS OUR SKIN, FENERBAHÇE FOOTBALL TEAM” ibaresi yer aldı.

Öte yandan bir spor kulübü olarak olimpiyatlarda yer alan birçok ülkeden daha fazla sporcusunu olimpiyatlara göndermenin haklı gururunu yaşayan Kulübümüz, ledlerde, “DÜNYANIN EN BÜYÜK SPOR KULÜBÜ OLARAK SORUMLULUĞUMUZU VATANIMIZDAN, UMUDUMUZU BAYRAĞIMIZDAN, GÜCÜMÜZÜ ATAMIZDAN ALIYORUZ! Paris 2024 Olimpiyatları’nda tüm sporcularımıza sonsuz başarılar diliyoruz! WORLD’S BIGGEST SPORTS CLUB FENERBAHÇE” ifadelerine de yer verdi.

Detaylar geliyor…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. eleme turuna yükseldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin