Activision duyurdu: Call of Duty oyunlarının indirme boyutu azaltılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Call of Duty oyunları devasa dosya boyutlarıyla biliniyor ancak bu yakında değişecek gibi görünüyor. Activision, Call of Duty oyunlarının sabit diskinizde çok fazla yer kaplamaması için bazı değişiklikler yapacak. Değişiklik, 25 Ekim’de çıkış yapacak Call of Duty Black Ops 6’yı da etkileyecek.

Warzone indirme zorunluluğu kaldırılıyor

Warzone, varsayılan olarak ayrı tutulacak. Artık bir Call of Duty oyununu indirdiğinizde Warzone’u da indirmek zorunda kalmayacaksınız. Warzone, isteğe bağlı bir seçenek olarak sunulacak.

Activision, genel dosya indirme boyutlarını azaltmak için önümüzdeki haftadan itibaren Call of Duty oyunları için doku akışı teknolojisini kullanacak. Şirket, 5. Sezon Reloaded ile birlikte oyuncuların optimize edilmiş (varsayılan seçenek) veya minimal akış arasında seçim yapabileceğini söylüyor.

Yeni teknoljileri içeren büyük bir güncelleme yayınlanacak

Ancak, Activision bu değişiklikleri uygulayabilmek için, 5. sezonun çıkışının bir parçası olarak oyun dosyalarını yeniden düzenleyecek ve yeni teknolojileri ekleyen büyük bir güncelleme sunulacağını söylüyor. Bu güncelleme tamamlandıktan sonra Activision, Call of Duty’nin cihazda kapladığı alanın dosya optimizasyonları nedeniyle azalacağını söylüyor. PS5 oyuncuları dosya organizasyonundaki farklılıklar nedeniyle bir dizi güncelleme indirmek zorunda kalacak.

Call of Duty Black Ops 6, daha küçük indirme boyutuyla gelecek

Güncellemeler nedeniyle Activision, Black Ops 6’nın Call of Duty: Modern Warfare III’ten daha küçük indirme boyutuyla geleceğini söylüyor. Ancak, Black Ops 6 kaç GB yer kaplayacak, indirme boyutu ne kadar olacak belli değil. Şirket, ön siparişte gösterilen tahmini dosya boyutlarının oyunun indirme boyutu ve kapladığı alanı doğru temsil etmediğini söylüyor.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/call-of-duty-oyunlarinin-indirme-boyutu-azaltiliyor–180849

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Activision duyurdu: Call of Duty oyunlarının indirme boyutu azaltılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin