Commandos: Origins için yeni oynanış videosu yayınlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Claymore Game Studios tarafından geliştirilen, Kalypso Media tarafından yayınlanan Commandos: Origins, 1998’den beri var olan Commandos serisinin merakla beklenen devam oyunu. Serideki sekizinci oyun olacak ve önceki iki HD remaster yapıma kıyasla tamamen yeni bir hikaye sunacak Commandos Origins için oynanış videosu yayınlandı.

Commandos: Origins ile seri köklerine dönüyor

Commandos: Origins bir ön hikaye. Commandos’un yolculuğunun başlangıcına derinlemesine inecek ve oyuncuların serinin ikonik karakterleriyle görevlere başlamasına olanak tanıyacak. Oyuncular, II. Dünya Savaşı ortamında gezinirken Jack O’Hara (Yeşil Bereli) ve Thomas Hancock (Sapper) gibi karakterlerle yeniden bir araya gelecek.

Yeni oynanış fragmanı, bu yılın ilerleyen zamanlarında çıkış yapacak gizlilik odaklı oyuna özel bir bakış sunuyor. Commandos’un çoklu görev yaklaşımlarını ve özelliklerini gösteren yoğun savaş sahnelerini gösteriyor. Oyuncular, gölgelerde gizlenip taktikler kullanarak görevleri tamamlayacak veya silahlarını ateşleyerek (bazılarını kendi avantajlarına kullanarak) büyük patlamalar yaratıp düşmanları gösterişli bir şekilde öldürecek.

Commandos: Origins, Game Pass’te olacak

Commandos: Origins, bölünmüş ekranda veya online olarak arkadaşlarınızla takım kurup oynayabileceğiniz iki oyunculu bir co-op moduna sahip. Oyuncuların II. Dünya Savaşı hikaye modunda ilerlerken nostaljik olarak önceki oyunlardan altı kötü karakteri görebileceği 10’dan fazla görev içerecek. Gizlilik esaslı oyun, PC, Xbox Series X/S ve One, PlayStation 4 ve 5’e çıkış yapacak ve ilk günden Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek. Oyunun çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri henüz belli değil.

https://www.youtube.com/embed/KI3AxKt02wU

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/commandos-origins-icin-yeni-oynanis-videosu-yayinlandi–180914

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Commandos: Origins için yeni oynanış videosu yayınlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin