Galaxy Tab A7 Lite kullanıcılarına güzel haber, beklenen gün geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galaxy Tab A7 Lite, beklenenden uzun bir süre sonra One UI 6.1 güncellemesini aldı. Diğer birçok cihaz bu güncellemeyi aylar önce almışken, Galaxy Tab A7 Lite’ın güncellemeyi bu kadar geç almasının nedeni açıklanmadı. Bu gecikmeye rağmen, tablet yeni özelliklerle dolu bir güncellemeyle kullanıcılarını sevindirdi.

Güney Kore’de yayınlanan ve T225NKOU8EXH2 sürüm numarasıyla gelen One UI 6.1 güncellemesi, temmuz 2024 güvenlik yamasını da içeriyor. Bu güncellemeyle birlikte tabletin güvenliği artırılmış durumda. Galaxy Tab A7 Lite kullanıcıları, ayarlar menüsünden yazılım güncellemelerine giderek bu yeni sürümü hemen indirebilirler.

Galaxy Tab A7 Lite için bu güncellemenin, cihazın alacağı son büyük yazılım güncellemesi olabileceği düşünülüyor. Tablet, 2021’in ortalarında piyasaya sürülmesinden bu yana, Android 12, Android 13 ve Android 14 olmak üzere üç büyük Android işletim sistemi güncellemesi almış bulunuyor.

One UI 6.1 ile Galaxy Tab A7 Lite’a eklenen yeni özellikler arasında, duvar kağıdı düzenleme seçenekleri dikkat çekiyor. Kullanıcılar artık alarm için özel arka planlar (AR Emojiler, resimler veya videolar) kullanarak alarm metninin görüntüleneceği yeri özelleştirebiliyor. Samsung Takvim uygulamasına daha fazla çıkartma eklenerek, her tarih için iki çıkartmaya kadar kullanım imkanı sunuluyor. Ayrıca, takvim bildirimlerinin arka plan renkleri de kullanıcılar tarafından özelleştirilebiliyor. Tüm bu yenilikler, Galaxy Tab A7 Lite kullanıcılarını fazlasıyla mutlu edecek ve muhtemelen uzun süren bekleyişi unutmalarını sağlayacaktır.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/galaxy-tab-a7-lite-kullanicilarina-guzel-haber–181111

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galaxy Tab A7 Lite kullanıcılarına güzel haber, beklenen gün geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin