Gemini AI daha fazla uygulamaya entegre oluyor: İşte yeni yetenekleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google Pixel 9 serisinde varsayılan asistan Gemini AI. Google, kendi akıllı telefonlar ve tabletleri dışında kullanımı artırmak için gittikçe daha fazla uygulamaya entegre etme çalışmasını sürdürüyor. Google Fotoğraflar’ın ardından WhatsApp, Google Mesajlar, Spotify ve diğer popüler uygulamalarla entegre olacağı ortaya çıktı. Örneğin; Gemini ile WhatsApp mesajı gönderebilecek veya bildirimlerinizi okumanızı isteyebileceksiniz.

Google, Gemini’yi yalnızca kendi uygulamalarıyla değil üçüncü parti hizmetlerle de entegre etmek için çalışıyor. Yeni bir rapor, Gemini’nin Google Mesajlar, Spotify ve WhatsApp ile entegre edilebileceğini ortaya koyuyor. Bu bilgi, Android için Google uygulamasının en son beta sürümünün (15.34.32.29.arm64) APK dosyasından ortaya çıktı.

Gemini AI neler yapabilecek?

Paylaşılan ekran görüntülerine göre, Gemini AI, müziği kontrol edecek, mesaj gönderip okuyabilecek, bildirimleri okuyabilecek, Spotify çalma listelerini ve beğenilen albümleri/şarkıları çalabilecek, telefon araması başlatabilecek.

Google, tüm bu yeni entegrasyonları dahili olarak test ediyor, henüz kullanıcılara açmadı. Google, Gemini’yi geliştirmeye devam ederken, Apple, macOS 15 Sequoia, iPadOS 18.1 ve iOS 18.1 ile Apple Intelligence özelliklerini cihazlarına getirecek. Şu anda beta sürümlerini yükleyenler Apple Intelligence özelliklerini deneyebiliyor ancak herkese açılması Ekim ayını bulacak.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/gemini-ai-daha-fazla-uygulamaya-entegre-oluyor–181294

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gemini AI daha fazla uygulamaya entegre oluyor: İşte yeni yetenekleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin