Futbolcularımız, Kasımpaşa galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncularımız, Kasımpaşa’yı 2-0 yendiğimiz maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ: BİZ FENERBAHÇEYİZ, DAHA İYİ OLMALIYIZ

Maçı değerlendiren Çağlar Söyüncü, “Bugün istediğimiz puanı aldık ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımızı düşünüyorum. Biz Fenerbahçeyiz, daha iyi olmalıyız ve basit hatalar yapmamalıyız özellikle biz defans oyuncuları. Golü atıp skorun 3-0 olmasını çok isterdim, olmayınca da çok fazla üzüldüm. Dediğim gibi, iyi bir skor aldık ama iyi bir futbol oynamadık bir an önce toparlanmamız gerekiyor.” dedi.

Maç içerisinde Jayden ile yaşadığı anların sorulması üzerine Çağlar, “Fenerbahçe’nin başarısı için sahanın için de böyle tartışmalar oluyor. Jayden kalbi çok temiz bir çocuk, diğerleri gibi. Bunlar çok normal. O bana söyler, ben ona söylerim hepimiz burada büyük bir aileyiz, kendi aramızda onlara aldırış etmiyoruz. Bizim için basit şey bunlar.” ifadelerini kullandı.

SOFYAN AMRABAT: TARAFTARLARIMIZ ISINMADAN MAÇ SONUNA KADAR GERÇEKTEN HİÇBİR ŞEKİLDE SUSMADILAR. ADETA KENDİ EVİMİZDE OYNUYORMUŞ GİBİYDİK BUGÜN

Taraftarlarımızın desteğine yönelik açıklamalar yapan yeni transferimiz Amrabat, “Açıkçası geleli çok zaman olmadı. Takımla beraber 2-3 antrenmana çıkma fırsatım oldu. Bugün de Fenerbahçe formasıyla sahadaydım. Zor bir takıma karşı oynadığımızı söyleyebilirim. Taraftarlara bir parantez açmam gerekiyor. Taraftarlarımız ısınmadan maç sonuna kadar gerçekten hiçbir şekilde susmadılar. Adeta kendi evimizde oynuyormuş gibiydik bugün Galibiyetten dolayı elbette mutluyuz. Umarım taraftarlarımızı mutlu etmeye devam ederiz. açıklamalarını yaptı.

Galatasaray derbisi hakkında konuşan Sofyan Amrabat, “Bu derbiyle alakalı çok şey duydum. Enerjisi, konsantrasyonu yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Elbette bizlerin amacı ve isteği sahada güzel bir oyun ortaya koyarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bu maç için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Son olarak fiziksel durumunu ve takıma yeni katılmasını değerlendiren Amrabat, “Fiziksel anlamda fit olduğumu söyleyebilirim. Takıma yeni geldim ve buraya adapte olabilmek için bir süre gerekecek bu da gayet normal. Fiorentina ve milli takımda da maçlar oynamıştım zaten. Dolayısıyla kendimi fit hissediyorum.” açıklamalarını yaptı.

ALLAN SAINT-MAXIMIN: TAKIMIMA BU ÖNEMLİ MAÇTA YARDIM ETTİĞİM İÇİN MUTLUYUM

Takıma yardımcı olmasından ötürü mutluluğunu dile getiren Allan Saint-Maximin, “Bireysel performansımdan ziyade benim için önemli olan takımın galibiyet alması. Ben de takımıma bu önemli maçta yardım ettiğim için mutluyum. Derbi öncesi oynadığımız bu karşılaşmada insanlar derbiyi konuşuyordu ama bizim kazanmamız gereken öncelikle bu maçtı. Şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız rakibe odaklanabiliriz. Zor bir takımla karşılaşacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bugün de derbi öncesi ilk golümü atmış olmam benim için çok güzeldi. Daha önce asist yapmıştım, şimdi gol attım ama en önemlisi takımın galibiyet alması.” dedi.

ALLAN SAINT-MAXIMIN: BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN; HOCAMIZIN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRMEM VE OYNAMAYA DEVAM ETMEM

Takımın galibiyet almasını ve kendi performansını değerlendiren Maxim, “Açıkçası bunlar benim çok fazla odaklandığım şeyler değil. Benim için en önemli olan şey; oynamaya devam edip, takımıma yardım etmek. Tabii ki gol ve asist yaptığınız zaman takımınız için önemli bir şey yapmış oluyorsunuz, ben de bunu istiyorum. Takımımız daha iyi oynadığı ve daha çok pozisyon ürettiği zaman bana fazla top gelmiş olmuyor ve birebirleri daha çok oynama fırsatım oluyor. Ki bu benim önemli kalitelerimden bir tanesi. Hocam benden ne istiyorsa onu yapmaya çalışıyorum. Evet, gol atıp ertesi hafta kulübede olmak istemem. Dolayısıyla benim için önemli olan; hocamızın isteklerini yerine getirmem ve oynamaya devam etmem. Geldiğimden beri neredeyse her maçta oynadım ve bu şekilde takımıma yardım etmeye devam etmek istiyorum. Tabii ki gol ve asist olursa harika olur ama en önemli şey takımın kazanmasına yardım etmem.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Futbolcularımız, Kasımpaşa galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin