Takım kaptanlarımız derbi maçının ardından açıklamalarda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçemizin Galatasaray’a 3-1 mağlup olduğu maçın ardından takım kaptanlarımızdan Edin Dzeko ve Dusan Tadic yayıncı kuruluşa maçı değerledirdi.

Edin Dzeko: “Bana göre maça iyi başladık. Bazı fırsatlar da yarattık ama maalesef golle sonuçlandıramadık. Aslında ortada hiçbir şey yokken kalemizde goller gördük. Aslında buna benzer golü Lugano maçında da yedik. Tabii ki bu bizi biraz zora soktu ve aynı zamanda rakibe öz güven verdi. Sonrasında işler bizim açımızdan biraz daha zorlaştı. Buna rağmen elimizden geleni yaptık. Gol atmak adına çabaladık. Jayden’in girmiş olduğu pozisyon vardı, diğer yarattığımız şanslar vardı. Yediğimiz ikinci gol çok ama çok basitti. Bizim gibi bir takım böyle gol yememeli. Sakin kalmalı, hatalarımızı değerlendirmeli ve analiz etmeliyiz. Aldığımız mağlubiyetten dolayı büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz.”

Dusan Tadic: “Evet, açıkçası maçtan önce konuşmamız gereken her şeyi konuştuk. Yapmamız gerekenleri, yapmamamız gerekenleri iyi biliyorduk. İlk 25 dakika özelinde aslında rakip kalede fırsatlarda yarattık eğer bunları golle neticelendirmiş olsaydık daha farklı olabilirdi. Ama yediğimiz goller hoş değildi bizim açımızdan çünkü rakibe çok fazla enerji verdik, derbilerde bu tarz şeyler olmamalı. Beraber defans, beraber atak yapmayı bilmeliyiz. Çok basit goller yedik. Bunları yapmamamız gerekiyor.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Takım kaptanlarımız derbi maçının ardından açıklamalarda bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin