Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, Antalyaspor maçının ardından açıklamalar yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, Antalyaspor galibiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Ilıcalı şu şekilde konuştu:

“Antalya’da beklenmedik derecede sıcak bir hava var. Böyle zor bir havada böyle güzel bir takıma karşı galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Futbolcularımızı, hocamızı tebrik ediyoruz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Puan farkını yukarıyla kapamış olduk hem de takımımızın geleceğiyle ilgili uzun bir yolculuktayız. Bu galibiyetin çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Yönetici arkadaşlarımla da konuştum. Böyle sıcak sıcak, tam pozisyon değerlendirmeden açıklama yapmak istemiyoruz. Bildiğimiz her şeyi bir araya getirip öyle konuşmak istiyoruz. Bunu da bir, iki gün içerisinde yapacağız. Türkiye’de şu anda olan garip şeyler var. Taraftarlarımız şunu çok iyi bilsinler; aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz. Federasyonumuza güveniyoruz. Başkanımız da o konuda bir açıklama yaptı. Yeni bir federasyon. Federasyonumuzun niyeti gayet iyi. Olan gariplikleri onlarla paylaşacağız, videoları da onlara ileteceğiz. Bugün olan şeyleri herkes görmüştür herhalde. Çok net bir penaltı pozisyonunun verilmemesi… Onu boş verin, vermeyi geçtik, incelenmemesi… Bizim VAR’ların yaklaşık 5 saniye ile 15 saniye arasında 100 metre koşusu gibi yapılıp başka VAR’ların maratona dönmesi, son derece uzun uzun incelenmeler olması, bizde de ’haydi başlayın’ olması… Bunlar çok garip şeyler. Öncelikle pozisyonları hep beraber inceleyelim, hakem hocalarımızın dediklerine bakalım, ondan sonra da isterseniz bununla ilgili gerekli açıklamaları yapacağız. İki gün içerisinde önemli açıklamalar yapacağız. Taraftarlarımız şunu iyi bilsinler; hep söyledik, söylemeye de devam edeceğiz. Biz bir maçla yıkılmayız, biz Fenerbahçe’yiz. ‘Mağlubiyet almayacağız.’ demedik, ‘Biz şampiyon olacağız, onun için bu yola baş koyduk.’ dedik. Bir mağlubiyet aldığımız zaman bizi bozmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamadılar, ulaşamayacaklar. Hepimiz bu yola baş koyduk. İnşallah hocamızla beraber –ona da güveniyoruz- iyi günler bizi bekleyecek.

Bu konularda şahsi görüşlerimi söylemek istemiyorum. Maçla ilgili genel bir açıklama yaptım. Bir, iki gün içerisinde daha detaylı açıklamalar yapacağız çünkü konuşulması gereken konular çok.

Bize süre verin. Buraya çok genel bir futbol değerlendirmesi yapmak için gelmedik. Açıkçası çok mutluyuz, yolumuzda ilerliyoruz hem Avrupa’da hem Türkiye’de. İnşallah en kısa zamanda açıklamaları yapacağız.

Futbol bu. Herkes puan kayıpları yaşayacak. Kimse takımları yenilmez zannetmesin. Hiçbir takım yenilmez değil. Futbol bu, yenme ve yenilme olacak. Uzun bir maraton. İpi göğüsleyen taraf olmak istiyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, Antalyaspor maçının ardından açıklamalar yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin