Until Dawn filminin vizyon tarihi açıklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Supermassive Games tarafından geliştirilen ve PlayStation’ın kült oyunlarından biri haline gelen Until Dawn’ın film uyarlaması için vizyon tarihi açıklandı. Yakın tarihte çekimleri tamamlanan yapım, oyunun 2025’teki 10’ncu yıldönümünden hemen önce 25 Nisan‘da izleyicilerle buluşacak.

Until Dawn filminin vizyon tarihi açıklandı

Bilmeyenler için Supermassive Games tarafından geliştirilen Until Dawn, gerek konusu gerekse yapısı itibarıyla korku oyunu hayranları arasında kült bir favori haline geldi. Çünkü zaten oyunun kendisi interaktif bir korku filmi gibi dizayn edilmişti. Until Dawn’da oyuncular, hayatları tehlikede olan sekiz genç karakteri kontrol ederek verdikleri kararlarla bu karakterlerin geceyi atlatmasını sağlamaya çalışıyordu. 

Geçtiğimiz ocak ayında Sony’nin Until Dawn filmi için çalışmalara başladığı belirtilmişti. Kısa sürede kadrosu tamamlanan proje, yaklaşık 2 ay önce çekimlere başlamıştı. Merakla beklenen filmin yönetmeni David F. Sandberg, geçtiğimiz günlerde filmin çekimlerinin başarıyla tamamlandığını belirtti. Böylece Sony, bir projeyi daha beyaz perdeye taşımaya bir adım daha yaklaşmış oldu.

Senaryosu Gary Dauberman (O, Annabelle) tarafından kaleme alınan uyarlamanın başrollerinde Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo, Belmont Cameli, Odessa A’zion ve Maia Mitchell yer alıyor. Peter Stormare de film versiyonunda Dr. Hill rolünü tekrar canlandıracak. 

https://www.youtube.com/embed/p1bPTS97pKc

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/until-dawn-filminin-vizyon-tarihi-aciklandi–183146

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Until Dawn filminin vizyon tarihi açıklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin