ChatGPT için yerleşik Windows uygulaması yayınlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenAI, popüler yapay zeka destekli sohbet botu ChatGPT‘nin Windows uygulamasını test etmeye başladı. Ancak bu uygulama, şimdilik sadece ChatGPT Plus, Enterprise, Team ve Edu abonelerine sunuluyor. Web’deki deneyime aşina olan kullanıcılar, masaüstü uygulamada da aynı şeyleri yapabilecek. Bununla birlikte minimum Windows 10 gereksinimi de talep ediliyor.

ChatGPT için Windows zamanı

Mac versiyonuna benzer şekilde, Windows için geliştirilen ChatGPT uygulaması da, kullanıcıların ayrı bir pencere açarak diğer uygulamaların yanında sorularını hızlıca sormasına imkan tanıyor. Uygulama, dosya ve fotoğraf yüklemeyi desteklerken, OpenAI’nin yeni geliştirdiği ve “akıl yürütme” yetenekleri bulunan o1 modeline de erişim sağlıyor. Uygulamaya Alt + Space kısayolu ile kolayca erişilebiliyor.

Henüz bir nevi test sürümünde olan ChatGPT Windows uygulamasının bazı eksiklikleri de mevcut. Uygulama henüz standart ve gelişmiş ses özellikleri ile birlikte Google Drive, Microsoft OneDrive ve GPT Builder’da kimlik doğrulaması yapamıyor. Firma, bu özelliklerin ve eksik diğer detayları tam sürümde kullanıma sunacağını söylüyor.

ChatGPT’nin Mac versiyonu Haziran ayında piyasaya sürüldüğünde, bir geliştirici güvenlik açığı tespit etmişti. Bu açık, sohbetlerin metin formatında kaydedilmesiyle ilgiliydi. OpenAI, kısa sürede bu sorunu çözdü ve yerel olarak depolanan verileri şifreledi. OpenAI, Windows uygulamasını yıl sonuna kadar daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunmayı hedefliyor. Şimdilik sadece aboneler bu yeniliklerden faydalanabiliyor.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/chatgpt-icin-yerlesik-windows-uygulamasi-yayinlandi–183213

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ChatGPT için yerleşik Windows uygulaması yayınlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin