MSI, Computex 2024’te “En İyi Seçim” ödüllerine sahip oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asya’nın en büyük B2B PC fuarı olan Computex, 4-7 Haziran tarihleri arasında ziyaretçilere kapılarını açacak. Kısa bir süre önce ise 2024 En İyi Seçim Ödülü kazananları açıklandı ve MSI, 500’den fazla rakibi arasından sıyrılarak 5 prestijli ödülün sahibi oldu.

Her kategoride yalnızca bir altın ödül kazananı seçildiği için MSI Prestige 16 AI Evo Slim AI Laptop “Altın Ödül” sahibi oldu. MSI Claw taşınabilir oyun konsolu, MSI GeForce RTX 4090 24G SUPRIM FUZION ekran kartı ve MSI Modern AM273Q Series All-in-One PC ise “Kategori Ödülleri” sahibi olurken MSI Cubi NUC Serisi Mini PC bu yıl ilk kez verilen “Sürdürülebilir Teknoloji Özel Ödülüne” layık görüldü.

Altın Ödül: MSI Prestige 16 AI Evo Slim AI Laptop

MSI Prestige 16, taşınabilirlik, güvenlik ve bağlantı özelliklerini bir arada barındıran en güçlü 16 inç laptop modellerinden birisi. Yalnızca 1.5 kg ağırlığındaki bu cihaz, benzer boyuttaki modellere kıyasla en az yüzde 30 daha hafif; bu da taşınabilirliği önemli ölçüde arttırıyor. Taşınabilirliği belirleyen kritik faktörlerden biri de batarya ömrü. Prestige 16, 99.9WHr kapasite ile sektörün en büyük bataryasına sahip ve 19 saate kadar çalışma olanağı sunabiliyor. Ultra hafif kasası içinde en taşınabilir 16 inçlik laptop olarak kabul ediliyor. Profesyoneller ve iş kullanıcıları düşünülerek tasarlanan Prestige 16, donanımsal şifreleme sağlayan fiziksel bir TPM yongasına da sahip. Prestige 16 ayrıca benzersiz bir özellik olarak meraklı gözlere karşı Tobii Aware gözetleme önleyici hizmeti ve yüz tanıma ve parmak izi taraması ile entegre çift Windows kimlik doğrulaması ile geliyor, bu da onu sektörün en güvenli 16 inçlik laptopu yapmakta.

Kategori Ödülü: MSI Claw taşınabilir oyun konsolu

Taşınabilir oyun deneyimi sunan MSI Claw, Intel Core Ultra işlemciler ve Intel XeSS teknolojisi ile güçlendiriliyor. AAA oyunlarda bile akıcı ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunan cihaz, güçlü HyperFlow soğutma sistemi, 53WHr güçlü batarya kapasitesi ve Thunderbolt 4 bağlantısı bir araya geldiğinde oyuncular için ideal bir taşınabilir konsol haline geliyor. Claw ayrıca oyun seçeneklerini Windows ve Android mobil oyunları da içerecek şekilde genişleten MSI APP Player yazılımını destekler. Ergonomik tasarımı ile çeşitli el boyutlarına rahatça uyum sağlayan Claw, 120 Hz yenileme hızına sahip 7 inç Full HD dokunmatik ekrana sahip.

Kategori Ödülü: MSI GeForce RTX 4090 24G SUPRIM FUZION ekran kartı

MSI SUPRIM FUZION ekran kartları, hava soğutmanın kurulum kolaylığını sıvı soğutmanın termal özellikleriyle olarak birleştiren hibrit bir AIO sıvı soğutmaya sahip. Yüksek performans, verimli ısı dağıtımı, kolay kurulum ve kullanıcıların gelişen yapay zeka uygulamalarını kullanmak için ihtiyaç duydukları gereksinimleri karşılamak için çözümler sunuyor. Bu ekran kartı, NVIDIA GeForce RTX 4090 serisi GPU ile donatılmış ve MSI’ın patentli sıvı soğutma tasarımıyla desteklenmiş durumda. Kısa boru kullanılan su hattı, sıvı dolaşımını iyileştirmek için basıncı arttıracak şekilde özel olarak tasarlandı. Düşük profilli pompa, soğutucu içinde daha fazla hava akışı için boş alan sağlıyor ve mikro kanatlı bakır taban GPU’dan gelen ısıyı etkili bir şekilde topluyor. Üç ek rezervuarı ile SUPRIM FUZION, standart radyatörlere kıyasla yaklaşık yüzde 18 daha fazla soğutma kapasitesi sunarak sıvı dolaşım yeteneğini geliştiriyor. Radyatör, ısı alışverişini hızlandırmak için soğuk akış bölümünde daha yoğun ve ısı dağılım bölümünde daha seyrek kanatlarla tasarlanmış vaziyette. Hava akımı, anormal titreşimleri ve gürültüyü düşük tutan özel oluklu kanatlara sahip fanlar tarafından oluşturuluyor.

Kategori Ödülü: MSI Modern AM273Q AI Serisi All-in-One PC

MSI Modern AM273Q AI Serisi All-in-One PC, 27 inç IPS WQHD paneli ve Intel AI boost NPU işlemcisi ile COMPUTEX 2024 En İyi Seçim ödülüne layık görüldü. Bu PC birkaç yenilikçi özelliği ve çevre dostu bir tasarıma sahip. Modern AM273Q AI serisi, PCR (Tüketici Sonrası Geri Dönüştürülmüş) plastik malzemelerle çevre dostu paketleme süreçleri kullanılarak üretildi. Özel Power Meter uygulaması tek tıklama ile güç tasarrufu, karbon emisyonları bildirimleri ve enerji tüketim hesaplamaları yaparak kullanıcıya daha yüksek enerji verimliliği ile çalışma fırsatı veriyor. EyesErgo teknolojisi ergonomik stand opsiyonu ile kullanıcının göz sağlığını korumaya yardımcı olurken MSI Instant Display teknolojisi Thunderbolt 4 ve HDMI-in portları ile Modern AM273Q AI serisini bilgisayarı açmak zorunda kalmadan doğrudan bir monitör olarak kullanma olanağı sunmakta. Ayrıca 4 görüntü çıkışı ve kart okuyucu ile üretkenliğinizi arttırıyor. Dahili Full HD kapanabilir web kamerası kullanıcılara gelişmiş gizlilik özellikleri sağlıyor. Kolay bakım sunan tasarımı ile kullanıcılar 2.5″ HDD/SSD depolama cihazlarını zahmetsizce yükseltebilirler.

Sürdürülebilir Teknoloji Özel Ödülü: MSI Cubi NUC Serisi Mini PC

MSI Cubi NUC 1MG ve MSI Cubi NUC 13MQG serisi Mini PC kompakt, enerji verimli, FSC sürdürülebilir malzeme ile COMPUTEX 2024’te Sürdürülebilir Teknoloji Ödülü ve Red Dot 2024 tasarım ödülü kazandı. Atıkları azaltmak amacıyla PCR (Tüketici Sonrası Geri Dönüştürülmüş) plastik malzemelerle, geri dönüşümlü hamur kalıplama yöntemi kullanılarak üretildi. Ödül sahibi Cubi serisi, üretkenliği artırmak için tek tıklamayla enerji tasarrufu düğmesi, karbon emisyonları göstergesi ve enerji maliyeti hesaplamalarını destekleyen özel Power Meter uygulaması gibi birkaç yenilikçi çevre dostu özellik sunuyor. Mini PC ayrıca Thunderbolt 4 ile dört ekran desteğine sahipt ve özel MSI Power Link işlevi ile geliyor. Bu özellik, Cubi NUC sersini monitör arkasına monte etmeyi tercih eden kullanıcılar için seçili MSI monitörlerde güç düğmesinin aynı zamanda Cubi NUC cihazını da açmasını sağlar. Ayrıca, Cubi NUC serisi çift 2.5G LAN ve DDR5 bellek ile donatılmış. Cubi NUC 13MQG üzerindeki güvenlik arttırıcı tasarım daha sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlayan vPro teknolojisini destekliyor.

Daha Fazla Video

donanimhabercom Instagram Takip Et

Xiaomi’den fütüristik su tabancası

Exadious 2 ay önce

Efsane Türkiye’ye gelse alırım..

E

E_Y_B_H_P_T 2 ay önce

2

O ışık efektleri sadece yanlarda değil üstte de olmalıydı. Böylece tabancayı kullanan, kafasını yana eğmek zorunda kalıp, fıtık olmaz. Aynısını küçükken ışıklı ayakkabımda yaşamıştım oradan biliyorum. Ayakkabıma yan bakmaktan düz yürüyemiyordum. Hava atmaktan ziyade o havayı yaşamayı tercih ederim. 7 de olsam 70 de olsam kararım değişmeyecek.

emrahmt 3 ay önce

Mukemmel bir silah acaba ne kadar hızlı atıyor. [resim]

garez41 4 ay önce

Fiyat makul olsa efsane olur gerçekten ya.

Rindaman 5 ay önce

Vay bee, bu cihaz xiaomi çıktı ben de diyordum kim üretmiş..

D

DH Misafiri 5 ay önce

hocam 4x daha iyi direk hs attirir

Mstt.2010 7 ay önce

Über

SUPERSONICQ 7 ay önce

Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x’e de çekebilirsin falan :D

SupremeMasterr 7 ay önce

Muskun alev tabancası vs bu

ccguven 8 ay önce

2

İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.

rszx247 8 ay önce

Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)

X

xsw 9 ay önce

1

Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu…

alex59 9 ay önce

2

Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.

Rhodope Thrax 9 ay önce

fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.

RaptorFX 9 ay önce

Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/msi-computex-2024-te-en-iyi-secim-odullerine-sahip-oldu–177948

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MSI, Computex 2024’te “En İyi Seçim” ödüllerine sahip oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin