Michy Batshuayi: “Tekrar Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım için mutluyum”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni transferimiz Michy Batshuayi, kendisini Galatasaray’a bağlayan resmi imzayı atmasının ardından duygularını GSTV Youtube kanalına paylaştı.

Michy Batshuayi’nin imza töreni sonrası açıklamaları şu şekilde:

“Karşılama için çok teşekkür ederim. Çok mutluyum. Galatasaray büyük bir kulüp, sıklıkla şampiyon olan bir kulüp. Bu durum bir oyuncu için çok önemli. Galatasaray zaten birkaç senedir beni istiyordu. Kaderin bizi bir araya getirdiğini düşünüyorum. Allah’ın da yardımıyla bu formayı giyeceğim. Gurur duyuyorum. Futbolun güzelliği burada. Bazıları memnun oluyor, bazıları da olmuyor. Bu durumdaki en önemli şey benim memnun olmam. Bu durumdan ailem de çok memnun. Galatasaray’ın bana duyduğu güvene karşılık çok çalışıp, iyi sonuçlar almaya devam edeceğim.

Benim için çok bir onur. Türkiye ligi her geçen gün daha da iyi bir hale gelen bir lig. Benim şu anda 3 büyük kulüpte deneyimim oldu. Bu açıdan çok mutluyum, çok büyük bir onur. Benim açımdan bir farklılık yaratmıyor, benim bir misyonum var. Galatasaray benim olumlu bir şekilde performans göstermem için beni buraya çağırdı ve bana güven duydu. Ben de buna karşılık yapmam gerekenleri yerine getireceğim. Şampiyonlar Ligi’ni biliyorum ve herkes çok deneyimli bir oyuncu olduğumu da biliyor. Tüm turnuvalarda oynadım. Tekrar Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım için mutluyum. Ayrıca bu statta oynamak muhteşem bir deneyim olacak.

Taraftarımızın inanılmaz olduğunu biliyorum. Çok mutluyum. Daha çok çalışıp, daha çok gol atma isteği veriyor bana. Mertens, Zaha ve Ziyech ile konuştum. Zaten onları tanıyorum bu olumlu bir durum. En iyi şartlarda çalışıp maçları kazanmak için birbirimizi iyi bir şekilde tanımamız çok önemli diye düşünüyorum.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Michy Batshuayi: “Tekrar Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım için mutluyum”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin