Fenerbahçe 4-0 Strasbourg (Hazırlık maçı)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024-25 sezonu hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya’da bulunan Fenerbahçemiz, dördüncü hazırlık maçında Fransa temsilcisi Strasbourg ile karşılaştı. Takımımız, Merkur Arena’da oynanan karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Rakibi Strasbourg karşısında ilk yarıda hücumda etkili oynayan Takımımız, 5. dakikada Szymanski’nin ceza sahası dışından çektiği sert şutla 1-0 öne geçti. 33. dakikada Tadic, 37. dakikada Ryan Kent ve 45. dakikada da Edin Dzeko’nun golleriyle farkı 4’e çıkaran Fenerbahçemiz, soyunma odasına 4-0 önde gitti.

Dengeli geçen ikinci yarıda başka gol olmadı ve Fenerbahçemiz Avusturya kampının son hazırlık maçından 4-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho yönetimindeki Futbol A Takımımız müsabakaya; Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Fred, Dusan Tadic, Ryan Kent, Edin Dzeko ilk 11’iyle başladı.

Jose Mourinho ikinci yarıda ise Rodrigo Becao, Cengiz Ünder, İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş, Yiğit Efe Demir, Rade Krunic, Miha Zajc, Yusuf Akçiçek, Emir Ortakaya ve Emre Mor’a da görev verdi.

Avusturya kampı sona erdi

Jose Mourinho yönetimindeki Takımımız, sezonun ilk hazırlık maçında Rumen ekibi Petrolul Ploiesti’yi Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesislerimizde Dzeko ve Zajc’ın golleriyle 2-1 mağlup etmişti.

Avusturya kampının ilk hazırlık maçında ise Admira ile karşılaşan Fenerbahçemiz, Avusturya ekibi ile 1-1 berabere kalırken ardından Hırvat ekibi Hajduk Split’e 1-0 mağlup olmuştu.

Avusturya’daki son hazırlık maçında Strasbourg’u 4-0 mağlup eden ve yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı olan Graz kampını tamamlayan Futbol A Takımımız, İstanbul’a dönecek ve hazırlıklarını burada sürdürecek.

Basın Fotoğrafları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe 4-0 Strasbourg (Hazırlık maçı)

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin