Futbolcularımız Alexander Djiku ve Bartuğ Elmaz, Avusturya kampını ve 4-0’lık Strasbourg galibiyetini değerlendirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbolcularımız Alexander Djiku ve Bartuğ Elmaz, 4-0 galip ayrıldığımız Strasbourg maçının ardından basın mensuplarına konuştu.

Alexander Djiku: İyi bir kamp geçirdiğimizi söyleyebilirim

4-0’lık Strasbourg galibiyetini ve kamp sürecini değerlendiren Alexander Djiku, “Elde ettiğimiz galibiyetten dolayı tabii ki de mutluyuz. 4-0’lık net bir netice elde ettik. Kalemizde gol görmeden bunu başardık ve 4 tane de gol attık. Kamptan bahsedecek olursak gerçekten iyi bir kamp geçirdiğimizi söyleyebilirim. Fiziksel anlamda güçlendiğimizi düşünüyorum. Başlangıçta yoğun antrenmanlardan dolayı zorluklar vardı ki bu da çok doğal ama maçlarla birlikte çok daha iyi bir noktaya eriştiğimizi düşünüyorum. Kampın son hazırlık maçını iyi bitirdik, bundan dolayı mutluyuz ve mutlu bir şekilde İstanbul’a döneceğiz.” dedi.

Djiku, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turundaki rakibimiz Lugano ile oynayacağımız maçlara ilişkinse şunları söyledi:

“Açıkçası bizler maç maç düşünüyoruz. Lugano maçına odaklanmamız açısından zamanımız var. Tahmini 10 günlük bir süre söz konusu. Fizik olarak o maça kadar çok daha iyi bir noktada olacağımızı düşünüyorum. Çalışmalarımıza bu şekilde devam edip oynayacağımız bu ilk resmi maçtan galibiyetle ayrılmak isteyeceğiz.”

Djiku: Hocamızın bizden istediği şeylere hızlı bir şekilde adapte olmaya devam edeceğiz

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho’nun sistemine en hızlı şekilde adapte olmaya çalıştıklarını dile getiren başarılı savunmacı, “Sizlerin de bildiği üzere bu yıl farklı bir oyun oynuyoruz. Geçen seneyle kıyaslarsak oyun stilimiz biraz daha farklı. Hem defansif hem de ofansif anlamda geçen seneyle farklılıklar söz konusu. Zaman zaman geride 3’lü oyun kuruyoruz. Oynayacağımız maçlar var ve bunlar yaklaşıyor. Bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hocamızın bizden istediği şeylere hızlı bir şekilde adapte olmaya devam edeceğiz. Maç kazanmak istiyoruz. Kazanabileceğimiz kadar maç kazanmak istiyoruz.” diye konuştu.

Alexander Djiku: Zamanla en iyi seviyemize geleceğiz

Her geçen gün daha iyi bir seviyeye geldiklerinin altını çizen Alexander Djiku, sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Elbette gün gün gelişiyoruz. Bugün de rakip kalede çok fazla fırsat yarattığımızı düşünüyorum. Defansif anlamda gol görmedik ve çok fazla şans ürettik. Bugün 4 gol attık ve iyi bir adaptasyon geçirdiğimizi düşünüyorum. Ama şunu soracak olursanız; ‘En iyi durumda mıyız?’ evet, şu anda en iyi durumda değiliz. Zamanla bu noktaya erişeceğimizi düşünüyorum. Zamanla en iyi seviyemize geleceğiz.”

Bartuğ Elmaz: Kampımızı en iyi şekilde bitirdik

Avusturya kampını değerlendirerek sözlerine başlayan Bartuğ, “14 gündür günde çift idmanla yoğun bir kamp geçirdik. Gerçekten çok iyi ve yoğun çalışıyoruz. Bugün de ilk yarı özellikle çok iyi oynadık. İyi mücadele ettik ve güzel bir skor aldık. Kampımızı en iyi şekilde bitirdik.” dedi.

Bartuğ Elmaz: Hocam bana güvendi, şans verdi. Verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho’nun takıma gelişinden duyduğu memnuniyeti ise Bartuğ şu sözlerle dile getirdi: “Mourinho’nun geldiği ilk günden beri çok heyecanlıydım. Hemen sezon başlasın istiyordum. Hocam da bana güvendi, şans verdi. Verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Takımıma yararlı olduysam ne mutlu bana.”

Kendi gelişimiyle ilgiliyse Bartuğ, “Benden önce Arda Güler çıkmıştı. Ben de inşallah onun izinden çok çalışarak, mücadele ederek, Takımıma yardımcı olarak bu sezon elimden gelenin en iyisini yaparım. Hedefim tabii ki Avrupa.”

Bartuğ Elmaz: Umarım bu sezon benim sezonum olur

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho’nun hazırlık maçlarında kendisiyle kurduğu iletişime dair Bartuğ, “Özellikle oyun kurmada ve baskıda sürekli kenardan uyarılarda bulunuyor. Bu da beni önemsediğini ve beğendiğini hissettiriyor. Ben de elimden geldiğince onun verdiği direktifleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Umarım bu sezon benim sezonum olur.” açıklamasında bulundu.

Bartuğ Elmaz: Hayalim Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek

Takımın her geçen gün geliştiğini belirten ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymeyi hayal ettiğini ifade eden Bartuğ, “Tabii ki daha eksiklerimiz var ama gün gün geliştiğimizi düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi maçına en iyi şekilde hazırlanarak turu geçmek istiyoruz. Tabii ki benim hayalim de Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek.” diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Futbolcularımız Alexander Djiku ve Bartuğ Elmaz, Avusturya kampını ve 4-0’lık Strasbourg galibiyetini değerlendirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin