Google Pixel Watch 3 geliyor: Tüm özellikleri belli oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji devi Google, uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni Pixel 9 serisini ve Pixel Watch 3 modelini duyurmaya hazırlanıyor. Kaçıranlar için her iki model için daha önce 13 Ağustos tarihine işaret edilmişti. Şimdi bu tanıtımdan önce, Pixel Watch 3’ün tüm özellikleri ortaya çıktı. Gelin hep birlikte göz atalım…

Google Pixel Watch 3 yakında geliyor

Son paylaşılan sızıntılara göre Pixel Watch 3, 41mm ve 45mm olmak üzere iki farklı sürümde geliyor ve genel olarak Pixel Watch ve Watch 2’nin tasarımına sadık kalacak. Ancak ekran çerçeveleri biraz daha kırpılacak gibi görünüyor. Bununla birlikte Google, dairesel çerçeveden tam bir milimetre keserek Pixel Watch 3’te 4,5 mm’ye düşürecek.

Pixel Watch 3’ün iki farklı sürümde tanıtılacağını söylemiştik. Bunlar arasından daha küçük Watch 3, 310mAh pil, 32×32 mm ekran boyutu ve 408×408 çözünürlük sunacak. Daha büyük sürümse 420mAh pil kapasitesi, 36×36 mm ekran boyutu ve 456×456 çözünürlüğe sahip. Ayrıca her iki model, 2.000 nit tepe parlaklığa ulaşabiliyor.

Akıllı saat, Snapdragon W5 yonga setinden güç alacak ve FCC tarafından onaylandığı üzere UWB desteğine sahip olacak. Bunun Cihazımı Bul sistemiyle birlikte hassas konum takibini mümkün kılması bekleniyor. Ayrıca teorik olarak, Pixel Watch 3’ünüzü bir araba anahtarına dönüştürmek için de kullanılabilir. Zira BMW, Hyundai ve Kia zaten bu amaçla UWB’yi destekliyor. 

Son olarak 41 mm Pixel Watch 3, birden fazla kordon seçeneğiyle gümüş, siyah ve altın kasa renklerinde sunulacak. 45 mm modelin kasası ise Hazel, siyah ve gümüş olacak. Google Pixel Watch 3 hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Ancak 13 Ağustos’a kadar daha fazla detayın paylaşılacağını düşünüyoruz. 

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/google-pixel-watch-3-geliyor-iste-beklenen-ozellikler–179296

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Google Pixel Watch 3 geliyor: Tüm özellikleri belli oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin