Samsung: Galaxy AI, bu yıl 200 milyondan fazla cihazda olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung, bu yılın başlarında Galaxy S24 serisiyle birlikte yapay zeka destekli özellikleri Galaxy AI altında tanıtmıştı. Galaxy AI, yalnızca telefonlar değil, akıllı saatler, kulaklıklar ve diğer cihazlarda da mevcut. Şirket, Galaxy AI’nin bu yılın sonuna kadar dünya genelinde 200 milyon cihazda kullanılabileceğinin sözünü verdi.

Galaxy AI halihazırda mevcut uyumlu cihazlara sunulduğundan, Samsung’un Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6, Galaxy Buds 3, Galaxy Buds 3 Pro, Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch Ultra satışlarını da hesaba katarak bu sayıyı verdiği düşünülüyor.

Galaxy AI, birkaç ay önce One UI 6.1 güncellemesiyle birçok üst seviye telefon ve tablet modellerine (Galaxy S, Galaxy Tab S ve Galaxy Z serisi) geldi. Samsung, uyumlu katlanabilir telefonlar ve tabletler için One UI 6.1.1 güncellemesiyle Galaxy AI’a daha fazla özellik ekleyecek. Bu güncellemenin önümüzdeki birkaç hafta/ay içinde Galaxy S serisi telefonlara da gelmesi bekleniyor.

Samsung’un bugünkü etkinlikte tanıttığı yeni Galaxy AI özelliklerinden bazıları arasında; mesajlaşma uygulamaları için yapay zeka destekli yanıt önerileri ve Samsung Notlar’da çizim yardımı yer alıyor. Çizim Yardımcısı, mevcut bir görüntünün üzerine kaba bir çizim yaparak bu çizimi gerçekçi bir resme dönüştürüyor.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/galaxy-ai-bu-yil-200-milyondan-fazla-cihazda-kullanilabilecek–179327

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung: Galaxy AI, bu yıl 200 milyondan fazla cihazda olacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin