Xbox Game Pass ücretleri artmaya devam edecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl Activision Blizzard şirketini satın alan ve Call of Duty MW3 oyununu Game Pass servisine ekleyeceğini duyurarak heyecan yaratan Microsoft, peşine açıkladığı Game Pass zamları ile eleştirilerin hedefi oldu.

Game Pass daha da zamlanacak

Microsoft geçen yıl Activision Blizzard satın alım sürecinde Federal Ticaret Komisyonu’na karşı ifade verirken, Game Pass hizmetine zam yapılmayacağını açıklamıştı. Ne var ki kısa süre sonra Phil Spencer kötü haberi vermişti.

Türkiye’de 5-6 kat zamlanan Xbox Game Pass abonelik fiyatları bir yana global çapta da abonelik fiyatları bir süre önce zamlandı. Oyun dünyasının en büyük abonelik servisi haline gelen Game Pass önümüzdeki dönemde de zamlara devam edecek.

Analiz uzmanları 40 milyon aboneye doğru yürüyen Game Pass aboneliğinin Call of Duty arefesinde kullanıcı başı ortalama fiyatı arttırma stratejisini benimseyeceğini düşünüyor. Oyun tarafında sıkıntıda olan ve işten çıkarmalar yapan Microsoft’un şu anda elinde olan tek gelir arttırma yolu bu.

Phil Spencer servisin sunduğu değere göre halen çok düşük fiyatlarda olduğunu belirtmişti. Gelecekte daha fazla oyun kataloğa eklenirken ve mobil mağaza da devreye girerken haliyle Microsoft oyunculardan daha fazla ödeme isteyecek.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/xbox-game-pass-zamlarina-alisin–179380

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Xbox Game Pass ücretleri artmaya devam edecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin