Galaxy Z Flip 6’nın Doraemon Özel Sürümü tanıtıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Samsung, geçtiğimiz günlerde düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6’yı tanıtmıştı. Katlanabilir telefonlarının yeni nesillerini dünyaya tanıtan firma, ilginç bir hamle ile Galaxy Z Flip 6’nın yeni bir versiyonunu tanıttı.

Galaxy Z Flip 6 Doraemon Special Edition ön siparişe açıldı

Samsung, geçtiğimiz saatlerde Galaxy Z Flip 6 Doraemon Special Edition’ı Hong Kong’ta ön siparişe açtı. Yalnızca 800 adet üretilen bu telefonun fiyatı yaklaşık 1370$ olarak belirlenmiş. Telefonu satın alanlar, Doraemon tasarımlı telefon standına ve telefon kabına da sahip oluyor. Son yıllarda Galaxy Z Flip için birçok farklı özel sürüm yayınlayan Güney Koreli firma, Z Flip 6’nın ilk özel sürümü için popüler bir anime ve manga markası ile anlaşmış.

Tasarım olarak Doraemon markasından izler taşıyan telefon, yazılım tarafında da özel olarak tasarlanmış. Galaxy Z Flip 6’nın bu sürümü, içerisinde özel Doraemon teması, kilit ekranı, uygulama ikonları gibi özellikler de sunuyor. Sayılı olarak üretilen bu sürüme ön sipariş veren kullanıcılar; Doraemon temalı bez çanta, 65W USB PD şarj aleti ve 1 yıllık Samsung Care+ üyeliğine sahip olabiliyor. Samsung’un önümüzdeki yıl içerisinde farklı Galaxy Z Flip 6 sürümleri tanıtması bekleniyor.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/galaxy-z-flip-6-doraemon-special-edition-tanitildi–179485

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galaxy Z Flip 6’nın Doraemon Özel Sürümü tanıtıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin