Ekonomi Gazetecileri Derneği’den Bloomberg HT’ye 3 ödül

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nin kazananları açıklandı. Bloomberg HT’nin üç aldığı ve İTO Başkanı Şekib Avdagiç ve EGD Yönetim Kurulu Başkanı Recep Erçin’in açılış konuşmalarını yaptığı törende ekonomi gazetecileri 13 dalda ödüllendirildi.

Televizyonda Yılın Ekonomi Programı’na “İlk Söz – Piyasa Masası” ile Bloomberg HT’den Zeynep Erataman, radyoda Yılın Ekonomi Programı’na ise “Süheyla Yılmaz’la İşbaşı” ile Bloomberg HT Radyo’dan Süheyla Yılmaz layık görüldü.

Metiner Sezer Jüri Teşvik Ödülü ise “MB Başkanı Karahan’ın Para Politikasına Bakışı” haberi ile Bloomberg Businesweek’den Yarkın Sun’a verildi.

“Sadece bizleri değil, sokaktaki vatandaşı da bilgilendiriyorsunuz hatta eğitiyorsunuz”

İTO Başkanı Avdagiç, törende yaptığı konuşmada “Hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki ekonomik gelişmeleri çok daha yakından takip etme, izleme ve bilgilenme imkanı buluyoruz. Sizler emin olun sadece bizleri değil, sokaktaki vatandaşı da bu konuda bilgilendiriyorsunuz hatta eğitiyorsunuz. Burada ekonomi anlamı bağlamında bir kültür oluşmasını da sağlıyorsunuz. Dolayısıyla gerçekten ekonomi gazetecileri, ekonominin dostu diye özellikle ifade etmek istiyorum. Sizler aynı zamanda üretimin, ihracatın, istihdamın dostusunuz. Bu konuda ön açıcı çalışmalar yapıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın da törene gönderdiği mesaj okundu. Bakan Bolat, mesajında, Türkiye’deki ve dünyadaki ekonomik gelişmelerin nabzını tutan, mesleğe olan tutkuları sayesinde hazırladıkları güçlü haber içerikleriyle kamuoyunu aydınlatan basın mensuplarının çabasının kendilerine de önemli bir güç kattığını belirtti.

Kaynak : Bloomberg HT

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekonomi Gazetecileri Derneği’den Bloomberg HT’ye 3 ödül

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin