Fenerbahçe 5-1 Hull City (Hazırlık maçı)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezon öncesi son hazırlık maçına çıkan Fenerbahçemiz, İngiltere Championship takımlarından Hull City ile özel maçta karşılaştı.

Takımımız, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

2024-25 sezonunun beşinci hazırlık maçında rakibi Hull City karşısında ilk yarıda hücumda etkili oynayan Takımımız, 38. dakikada Kent’in asistinde Edin Dzeko ve 44. dakikada Tadic’in asistinde Fred’in golleriyle farkı 2’ye çıkardı ve soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya da golle başlayan Fenerbahçemiz, 46. dakikada Osayi’nin asistinde Dzeko ve 52. dakikada Dzeko’nun asistinde Szymanski’nin golleriyle skoru 4-0 yaptı. 67. dakikada Mert Hakan Yandaş’ın orta sahadan attığı golle farkı 5’e çıkaran Futbol A Takımımız, 74. dakikada Sincere Kymani Hall’un golüne engel olamadı ve karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

Yeni transferlerimiz taraftarlarımızı selamladı

Karşılaşma öncesi anons edilen Futbol Takımımızın yeni transferleri Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin, taraftarlarımızı selamladı. Taraftarlarımız, futbolcularımıza tezahüratlar yaparken, futbolcularımız da taraftarlarımıza alkışlarla karşılık verdi.

Ledlerde de, “DÜNYANIN EN BÜYÜK SPOR KULÜBÜNE HOŞ GELDİNİZ! YOLUMUZ BAŞARILARLA DOLU OLSUN…” ibaresi yer aldı.

Öte yandan ledlerde Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla, “19.07, Seni sevenler için en anlamlı gün! Dünya Fenerbahçeliler Günümüz Kutlu Olsun!” ifadelerine yer verildi.

Yeni transferlerimizden Oğuz Aydın ve Cenk Tosun Fenerbahçe formasıyla ilk maçlarına çıktılar. Oğuz Aydın ikinci yarıda Ryan Kent’in yerine oyuna girerken, Cenk Tosun ise 69. dakikada Edin Dzeko’nun yerine oyuna dahil oldu.

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho yönetimindeki Futbol A Takımımız müsabakaya; Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Fred, Dusan Tadic, Ryan Kent, Edin Dzeko ilk 11’iyle başladı.

Jose Mourinho ikinci yarıda ise Oğuz Aydın, Rade Krunic, Rodrigo Becao, Yiğit Efe Demir, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Cenk Tosun, Ertuğrul Çetin, Levent Mercan, Yusuf Akçiçek, Cengiz Ünder’e de görev verdi.

Futbol A Takımımız, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında 23 Temmuz Salı günü Thun Stockhorn Arena TSİ 21.30’da Lugano ile karşılaşacak.

Basın Fotoğrafları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe 5-1 Hull City (Hazırlık maçı)

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin