Galatasaray 4-1 Trencin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasarayımız, Avusturya kampındaki üçüncü hazırlık maçında Slovakya’nın Trencin takımı ile karşı karşıya geldi. Raiffeisen Arena’da oynanan mücadeleyi takımımız 4-1 kazandı.

Gollerimizi Derrick Köhn (7’), Hakim Ziyech (22’), Dries Mertens (48’) ve Michy Batshuayi (58’) kaydetti. 

Galatasaray XI: Jankat Yılmaz, Leo Dubois, Metehan Baltacı, Victor Nelsson, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Lucas Torreira, Dries Mertens, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Michy Batshuayi.

Trencin XI: Matus Slavicek, Taras Bondarenko, Lazar Stojslavljevic, Tadeas Hajovsky, Matus Smet, Jakub Holubek, Damian Baris, Jude Sunday, Chinoso Emeka, Artur Gajdos, Emmanuel Uchegbu.

BATSHUAYI’DEN 1 GOL 2 ASİST

Alışılageldik ön alan baskısını uygulayarak maça başlayan takımımız ilk 5 dakikalık dilimde Ziyech ve Mertens ile önemli gol pozisyonları yakalasa da çerçeveyi bulamadı. Derrick Köhn 7. dakikada baskıyla topu kaptı ve ceza sahasına sol içten girerek düzgün bir vuruşla maçın ilk golünü attı: 1-0. 

İlk golün ardından dominant oyununu sürdüren Aslanlarımız, Berkan Kutlu’nun kornerden gelen ortada ceza sahası dışından müthiş şutuyla kaleyi yoklasa da kaleci Slavciak’i geçemedi. 21. dakikada yine bir ön alan baskısıyla Mertens’in kazandığı topta Batshuayi arkaya kaçan Ziyech’e şık bir pas verdi. Faslı yıldız ayak içi sert bir vuruşla kalecinin sağından topu filelere gönderdi: 2-0. 

Trencin’in 30. dakika itibarıyla geliştirdiği üst üste üç atakta Jankat Yılmaz kaleye gelen üç topta başarılı oldu. Son çeyrek dilimde rakip takımın atakları ön plana çıksa da gole geçit vermedik ve ilk yarı 2-0 üstünlüğümüzle bitti. 

İkinci yarıya Torreira – Demirbay değişikliğiyle başladık. İkinci yarının başında Mertens, kalecinin önde olduğunu görerek ceza sahası dışından klas bir gole daha imza attı. Batshuayi’nin ikinci gol servisi oldu: 3-0. 

58’de Kerem Demirbay’ın sol çizgiden arka direğe kestiği topta Batshuayi top yere düşmeden düzgün vurdu ve Galatasaray formasıyla ilk golünü attı: 4-0. 

76’da Eren Aydın kaleciyle karşı karşıya fırsatı yakalasa da kaleciyi geçemedi. 

82’de hızlı bir Trencin atağında Uchegbu ceza sahasına girerek rakip takımın tek golünü kaydetti: 4-1. 

Kerem Demirbay, Kazımcan Karataş, Yusuf Demir, Eyüp Aydın, Halil Dervişoğlu, Ali Yeşilyurt, Siraçhan Nas, Efe Akman, Gökdeniz Gürpüz ikinci yarıda şans bulan oyuncularımız oldu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray 4-1 Trencin

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin