Nintendo, yeni Joy-Con şarj standını duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nintendo’nun 2017 yılında satışa çıkardığı Switch konsolu, hibrit oyun deneyimi ve dikkat çekici yapımları ile kısa sürede popüler olmayı başarmıştı. 2024 yılı itibariyle Playstation 4 ve Gameboy konsollarını bile sollayarak gelmiş geçmiş en çok satan 3. oyun konsolu olmayı başaran Switch, Nintendo tarafından desteklenmeye devam ediyor. Firma, konsol için yeni bir aksesuar tanıttı.

Joy-Con şarj standı resmen duyuruldu

Geçtiğimiz 7 yıl içerisinde Switch için birçok farklı aksesuar satışa çıkaran Nintendo, şimdi de yeni bir Joy-Con şarj aleti duyurdu. Bu aksesuar ile Switch kullanıcıları, Joy-Con kontrolcülerini konsoldan bağımsız bir şekilde şarj edebilecek. Bahsi geçen şarj aleti, stand olarak da kullanılabiliyor. Özellikle birkaç çift Joy-Con kontrolcüsüne sahip kullanıcılara rahat bir nefes aldıracak ürün, 17 Ekim’de resmen satışa sunulacak.

Switch 2’nin çıkışına aylar kala Nintendo’nun böyle bir aksesuar duyurması, bahsi geçen ürünün yeni konsolu da destekleyebileceğine işaret ediyor. Tüm bunların yanı sıra yeni aksesuar, Joy-Con kontrolcüleri haricinde Switch için geliştirilen NES kontrolcülerini de şarj edebiliyor. 2-Way Joy-Con şarj standı olarak adlandırılan ürünün fiyatı henüz belli değil. 

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/nintendo-switch-icin-bir-aksesuar-daha-tanitildi–179724

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nintendo, yeni Joy-Con şarj standını duyurdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin