Futbolcularımızdan maç sonu açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Lugano’yu depslasmanda 4-3 yenerken, karşılaşmaya üç golle damga vuran Dzeko ve takımımızın dördüncü golünü kaydeden Ferdi Kadıoğlu mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Edin Dzeko: İkinci maç için avantajlı durumdayız

“Farklı bir maç oldu. Sentetik zeminde oynadık. Buna da alışmamız gerekiyor. Maça yavaş başladığımızı söyleyebilirim. Zaten ilk dakikalarda golü yedik. İlk dakikalarda maça tam giremedik. İkinci yarıya daha güçlü başladık. Maalesef kalemizde üç gol gördük. Bunları yemememiz gerekiyordu. Üç gol bizim için fazla ama pozitif olan şey sahadan galip ayrılmamız ve ikinci maç için avantajlı durumdayız.

Mourinho ile birbirimizi iyi tanıdığımızı düşünüyoruz. Kendisi çok büyük bir karakter. Fenerbahçe’de teknik adam olması muhteşem bir duygu. Onu iki kelimeden fazla kelimelerle açıklamak gerekiyor. Kendisi her şeyden biraz barındırıyor. Büyük bir karakter olduğunu tekrar ifade etmek istiyorum. Eğlenceli olduğunda gerçekten eğlenceli ama sinirli olduğunda da gerçekten sinirlidir.”

Ferdi Kadıoğlu: Hak ettiğimiz bir galibiyetti

“Zorlu bir maçtı. Kötü başlangıç yaptık. Erken gol attılar. İlk yarı bizler açısından çok iyi değildi ama soyunma odasına 1-1 eşitlikle girmek bizler için çok kötü değildi. İkinci yarıya iyi başladık. İyi ataklarımız vardı ve hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Sadece son yediğimiz gol biraz gereksizdi ama en önemlisi galibiyeti elde ettik. Attığım gol için mutluyum ve aynı zamanda 200’üncü maçım için de mutluyum.

(Mourinho) Özel kişi. Kendisi çok büyük kariyer ve çok fazla kupa kazandı. Önemli bir hoca ve umarım Fenerbahçe’ye de pek çok kupa kazanması için yardım edebilir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Futbolcularımızdan maç sonu açıklamalar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin