Berkan Kutlu: “Bu sezon inşallah takımıma daha fazla katkı veririm”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lecce ile oynadığımız hazırlık maçının ardından oyuncumuz Berkan Kutlu, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Berkan’ın değerlendirmeleri şu şekilde:

“Kazandık, iyi geçiyor kamp dönemimiz. Herkes çok çalışıyor ve bu çalışmanın üzerine böyle güzel maçlar oynamak daha da mutlu ediyor bizi. Umarım böyle devam ederiz.

Görevimi layıkıyla, Galatasaray’a layık olacak şekilde her günümü yaşıyorum. Benim için çok mutluluk verici bu yükseliş. Daha da gelişecek çok noktalarım var bunun farkındayım. Bu sezon daha büyük bir rolle takımıma yardım ederim. Hocamın dediklerini yapmak, Galatasaray’ın kazanması için ne gerekiyorsa onu yapmak, gol atmak, asist yapmak ve bunları daha fazla yapmam gerektiğini biliyorum. Bunun için de çok çalışıyorum. Bu sezon inşallah daha fazla gol ve asistle orta sahada kilit paslarla takımıma katkı veririm.

Sol bek ve stoperde ihtiyaç olduğunda tabii ki görev yapabileceğim bölgeler. Ben kendimi orta sahada daha iyi hissediyorum. Takımım için orada daha faydalı olduğuma inanıyorum. Burada sezonlar çok uzun. Çok tempolu geçiyor, sakatlıklar oluyor, cezalılar oluyor. Onların mevkilerini doldurmak benim için avantaj. Hocamızın daha rahatlatmak için de Barış var, Kaan abi var. Biz bunu çok düşünmüyoruz, hocamız görev verirse nerede olursa olsun iyi bir performans sergilemek istiyoruz.

Biz Galatasaray’a konsantreyiz. Son 2 senenin şampiyonuyuz. Biz kendimize odaklıyız. Transferlerle şampiyon olunmuyor. Biz sadece kendi işimize bakıp en iyisini yapma görevindeyiz. Gerisi yönetimimizin görevi.

Sacha’yı özlüyorum. Hem takımımız için çok önemliydi, benim hayatımda da çok önemliydi. Onu çok seviyorum, inşallah mükemmel bir sezon geçirir. Onu tüm kalbimle destekliyorum her zaman. Yeni transferlerle ilgili hiçbir bilgim yok. İnşallah yerini daha iyileriyle doldururuz. İnşallah taraftarımızı mutlu edecek şekilde Süper Kupa ile sezona başlarız. Son bir hazırlık maçımız var.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Berkan Kutlu: “Bu sezon inşallah takımıma daha fazla katkı veririm”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin