POCO Buds X1 tanıtım tarihi açıklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

POCO, yeni TWS kulaklığı POCO Buds X1‘in Hindistan’da 1 Ağustos’ta POCO M6 Plus 5G akıllı telefonla birlikte tanıtılacağını doğruladı. Kulaklıklarla ilgili detaylar henüz az olsa da, tanıtım görselleri kulak içi tasarıma işaret ediyor. Şirket, Buds X1 ile saf, kesintisiz bir ses deneyimi vadediyor.

Buds X1, POCO’nun Hindistan’da sunduğu ikinci TWS kulaklık olacak. Marka, geçen yıl aynı zamanlarda Hindistan’da POCO Pods kulaklığını satışa sunmuştu.

Hatırlatma olarak, POCO Pods kulak içi tasarıma sahip. Bağlantı için 12mm ses sürücüleri ve Bluetooth 5.3 bağlantısını kullanıyor. İyi ses kalitesi için SBC codec desteği mevcut ve hızlı, kolay eşleştirme için Google Fast Pair özelliğiyle geliyor. Aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği yok ancak arama sırasında arka plan gürültüsünü azaltmak için çevresel gürültü engelleme özelliği var. Kulak içi kulaklık, IPX4 sertifikasına sahip. Kulaklık, tek şarjla 5 saate kadar müzik dinleme sağlıyor, şarj kutusuyla birlikte 30 saate kadar dayanıyor. Hızlı şarj desteği sayesinde 10 dakikalık şarjla 90 dakikaya kadar kullanılabiliyor.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/poco-buds-x1-tanitim-tarihi-aciklandi–179962

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
POCO Buds X1 tanıtım tarihi açıklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin