Zuckerberg: Apple’ın kurallarına uymaktan yoruldum

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mark Zuckerberg, Apple’ın geliştiricilere getirdiği tüm kısıtlamalardan bıkmış durumda. Meta’nın başkanı, Llama ailesinden yeni bir yapay zeka modelini duyuran bir gönderide şirketi eleştirdi.

Zuckerberg konuyla ilgili olarak: “Geliştiricilere dayattıkları komisyonlar, uyguladıkları keyfi kurallar ve pazara ulaşmasını engelledikleri tüm ürün inovasyonları, rakipler bizi engelleyemeseydi Meta ve diğer birçok şirketin insanlar için çok daha iyi hizmetler yaratmakta özgür olacağını açıkça ortaya koyuyor.” ifadelerini kullandı.

Apple yapabileceklerimizi sınırlıyor

Meta aktif olarak yapay zeka ve meta evrenini – insanların zamanlarını geçirecekleri sanal alan – ve bunun için gerekli VR başlıklarını geliştiriyor. Yakın zamanda verdiği bir röportajda Zuckerberg, “Apple benim bakış açıma göre, yapabileceklerimizi sınırlamak için kesinlikle farklı kurallar uyguluyor.” dedi.

Apple, Apple Intelligence için OpenAI ile ortaklık kurdu, ancak yapay zeka özelliklerinin çoğunu kendisi geliştiriyor. Ayrıca gelecekte Google’ın Gemini’si gibi üçüncü taraf modelleri entegre etmekte bir sakınca görmeyeceğini de açıklamıştı. Ancak Meta ile yapılan ilk görüşmelerde, veri gizliliğiyle ilgili endişeler nedeniyle şirketin modellerinden memnun kalmadı.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/zuckerberg-apple-in-kurallarina-uymaktan-yoruldum–179950

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zuckerberg: Apple’ın kurallarına uymaktan yoruldum

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin