Futbolcularımızdan galibiyet değerlendirmesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçemizin, FC Lugano ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu rövanş maçının ardından futbolcularımız açıklamalarda bulundu.

ALEXANDER DJIKU: ZAMANLA ÇOK DAHA İYİ NOKTALARA GELECEĞİZ

“Sezon öncesi çalışmalara baktığınız zaman fiziksel olarak yoğun çalışıyoruz. Zamanla çok daha iyi bir noktaya geleceğimizi düşünüyorum. Açıkçası maça iyi başlayamadık. Enerjimizi iyi bir şekilde ortaya koyamadık ve maalesef ilk yarı kalemizde bir de gol gördük. Potansiyelimizi ve ofansif anlamda neler yapabileceğimizi biliyorduk ve bunun sonucunda çok fazla şans yarattık. İkinci yarıda önce durumu 1-1’e getirdik ve sonrasında galibiyetle golüyle maçı tamamladık.

Açıkçası çok fazla opsiyonumuz var. Çok fazla opsiyon çalışıyoruz. Sahada bazen üçlü olduğumuz zaman ben de pozisyon değişiyorum. Defansta oynayan arkadaşlarım pozisyon değişikliği yapabiliyorlar. Geride üçlü yaptığımızda ben sola geçebiliyorum. Çok fazla opsiyon üzerinde çalışıyoruz ve geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Bir sonraki maçta bunları çok daha iyi gösterebileceğimizi sanıyorum.
Lille takımını çok iyi biliyorum. Defalarca onlara karşı oynadım. Hoca değişikliğine gittiler. Daha önceki hoca daha önde baskı yapmayı istiyordu. Şuanda daha farklı stilde oynuyorlar. Zor olacak ama iyi maç olacak. Şans %50-50. Kaliteli bir maç olacak. Lille iyi ve güçlü bir takım. Bizlerde büyük bir camiayız ve iyi bir takımız. Tabii ki büyüklüğümüzü sahada göstermeliyiz.” açıklamalarında bulundu.

EDIN DZEKO: BİZLER PES ETMEDİK

“Böyle baktığınız zaman her şey çok güzel gözüküyor; 2 galibiyet, 4 gol açıkçası bizler için zordu, daha kolay olmasını beklerdim. Avrupa maçlarında ve özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında kolay maç diye bir şey yok. Maçtan önce kendi aramızda da konuşmuştuk, rakibi hafife almamalıyız demiştik. Çünkü futbol oynamaya çalışan bir takım bunu da bugün gösterdiler. Ama bizler pes etmedik. Erken bir gol yedik, o gol bizi birazcık dağıttı onlara da özgüven verdi. Bizler sabırlı olmaya devam ettik. Özellikle 1-0 geriye düştükten sonra bizler için güzel bir galibiyet oldu.

EDIN DZEKO: TAKIM İÇİN İYİ OLAN ŞEY, FENERBAHÇE’NİN FAYDASINA OLAN ŞEY BENİM İÇİN DE İYİDİR

(Youssef El-Nesyri ve Cenk Tosun transferi hakkında) Sizlerin de belirttiği gibi onlar da iki tane kaliteli ve tecrübeli futbolcular. (Youssef En-Nesyri-Cenk Tosun) Avrupa’da oynamış olmaları ve bu tecrübelerinin olması çok önemli. Çünkü pek çok maç oynayacağız herkese ihtiyacımız olacak. Üç günde bir maç yaptığımız periyotta oyuncu değiştirmenin, farklı oyuncularla oynamanız gerekiyor çünkü yorulabiliyorsunuz, taze bir oyuncunun oynaması takım için çok iyi oluyor. Takım için iyi olan şey, Fenerbahçe’nin faydasına olan şey benim için de iyidir. Umarım En-Nesyri’de en kısa sürede fiziksel anlamda fit duruma gelir ve bizimle olur. Çünkü zor maçlarımız başlıyor. Lille ile oynayacağız, lig başlıyor. Cenk hazır. Umarım Fred’de uzun bir sakatlık yaşamaz, sakatlığı ciddi değildir çünkü ona ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Futbolcularımızdan galibiyet değerlendirmesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin