Samsung, Galaxy Watch 7 pil sorununu gideren güncellemeyi yayınladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung, özellikle Galaxy Watch 7 kullanıcılarının pil sorunu yaşadıklarına dair raporların ardından güncelleme yayınladı. Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch Ultra, her iki model için de yayınlanan yazılım güncellemesi, ufak boyutlu ve sürüm notlarına göre hata düzeltmelerine, kararlılığa odaklanıyor gibi görünüyor.

Galaxy Watch Ultra için de güncelleme yayınlandı

Samsung, Galaxy Watch Ultra için güncelleme notlarında cihaz kararlılığı iyileştirmeleri, hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri dışında detayını paylaşmadığı yeni ve/veya geliştirilmiş özelliklerin geldiğinden bahsediyor. Galaxy Watch 7 için güncelleme notlarında hem şarj sırasında hem de genel kullanımda pil sorunun giderildiği belirtiliyor.

One UI 6.0 Watch güncellemesi neler sunuyor?

Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch Ultra, Wear OS 5 üzerinde çalışan ilk akıllı saatler. One UI 6.0 Watch, yeni Enerji Puanı, özel egzersiz rutinleri, daha iyi uyku takibi, egzersiz takibi sırasında daha düşük güç tüketimi ve Galaxy AI destekli kişiselleştirilmiş sağlık ipuçları ve tavsiyelerini getiriyor. Ayrıca, ekrandaki içerikle daha hızlı etkileşime geçmenizi sağlayan yeni çift sıkıştırma hareketi, yeni bir yazı tipi, yeniden tasarlanmış devam eden aktiviteler, Samsung Find uygulaması ve yeni saat kadranları sunuyor.

Samsung, Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 6 için de One UI 6.0 Watch beta güncellemesini yayınlamaya devam ediyor.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-watch-7-pil-sorununu-cozen-guncellemeyi-yayinladi–180102

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung, Galaxy Watch 7 pil sorununu gideren güncellemeyi yayınladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin