Xbox’ın merakla beklenen yapımı Avowed 2025 yılına ertelendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star Wars Knights of the Old Republic 2, Fallout: New Vegas ve The Outer Worlds gibi yapımlar ile bilinen Obsidian Entertainment, 2018 yılında Microsoft tarafından satın alınarak Xbox stüdyolarına katılmıştı. Xbox bünyesinde çalışmaya başlayan stüdyo, 2020 yılında Avowed yapımını duyurarak dikkatleri üzerine çekmişti. Skyrim ve Outer Worlds yapımlarını andıran atmosferi ile 2024’ün en çok beklenen oyunları arasında yer alan Avowed, 2025 yılına ertelendi.

Avowed, 18 Şubat 2025’te yayınlanacak

Geçtiğimiz günlerde The Verge’ün güvenilir kaynaklarından olan Tom Warren, Microsoft’un oyunculara rahatlık vermek için Avowed’u gelecek yıla erteleyebileceğini belirtmişti. Warren’un iddialarından saatler sonra Microsoft, Avowed hakkında bir açıklama yaptı. Bu açıklama göre normalde kasım ayında satışa sunulması planlanan yapım, 18 Şubat 2025’e ertelendi.

Xbox, sosyal medya üzerinden Avowed’un çok fazla oyunla çakıştığından gelecek yıla ertelendiğini doğruladı. Firmanın bu kararı ile Avowed; Call of Duty Black Ops 6, Indiana Jones, Starfield’ın Shattered Space eklentisi gibi yapımlarla çakışmayacak. Ayrıca Obsidian’a verilen üç aylık ek süre, yapımın daha başarılı bir çıkış yaşamasına olanak sağlayacaktır. Obsidian’ın yeni RPG yapımı Avowed, 18 Şubat 2025’te Xbox Game Pass sistemine eklenecek.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/avowed-2025-yilina-ertelendi–180274

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Xbox’ın merakla beklenen yapımı Avowed 2025 yılına ertelendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin