Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, maç sonu açıklamalarda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, LOSC Lille ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Morinho, “Takım hem topla hem topsuz savunma yapmayı düşünüyordu. Top onlardayken de tek amaçları topu tutmak, topu saklamaktı. Takım bugün her şeyi denedi. Saha içinde her şeyi denedik. Sistemi değiştirdik, oyuncuları değiştirdik, dinamiğimizi değiştirdik. Kısa oyundan direkt oyunlara döndük. İki gün önce kolay olmayan bir maç oynamıştık ama taraftarlarımız takımımızın göstermiş olduğu ruhu gördü ve ruhumuza katkı sağladılar. Penaltı ile ilgili hiçbir şey demesem benim için daha iyi çünkü son zamanlarda benim başıma gelen diğer olaylara baktığımda veya Avrupa Şampiyonası’nda olanlara baktığımızda şunu söyleyebilirim ki neden penaltı olduğunu sadece hakem biliyor. VAR’daki hakem ve UEFA’daki uzmanlar biliyor. Tek bildiğim şey takımımla gurur duyuyorum. Taraftarlarımızın reaksiyonları da şunu gösterdi ki takımın elinden gelenin en iyisini yaptığını gördüler. “dedi.

Rakip oyuncuların sürekli kendilerini yere bırakmalarıyla ilgili Mourinho, “Bu hakemin işi. Hakemin oyuna saygı göstermesi ve oyuncuların oyuna saygı göstermesini sağlaması gerekiyor. Burada geçen gün oynadığımız lig maçında da aynı şey gerçekleşmişti. Sezon boyunca bunun çok olacağı bana söylenmişti. Bunu eleştiremem, rakip takımları eleştiremem, rakip hocaları eleştiremem. Onlar da sonuç alabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Geçen gün demiş olduğum gibi ilk 20 dakikada sarı kart verseler her şey değişebilir ama bunu yapmamayı tercih ediyorlar.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, maç sonu açıklamalarda bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin