Mauro Icardi: “Biz futbola odaklanmaya devam edeceğiz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncumuz Mauro Icardi, Futbol A Takımımızın bugünkü antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Icardi’nin açıklamaları şu şekilde:

“TAKIM OLARAK HEDEFİMİZE DOĞRU DEVAM EDECEĞİZ”

Şanslıyız diyebiliriz. İlk maçımızı kazandık. İki senede biraz daha hatalar yaptığımız, kaybettiğimiz, daha zorlandığımız maçlarla başlamıştık lige. Bu sene evde taraftarımızın önünde galibiyetle başladık. Bundan dolayı mutluyuz. Gelecek de şimdiye kadarki gibi olacak diye tahmin ediyorum. İnanılmaz bir 2 sene geçirdik. Çok çalıştık, çok mücadele ettik. Tabii ki gelişmeye açığız, her zaman geliştireceğimiz şeyler var. Bunlara odaklanıyoruz. Ben de kulübüm de takım olarak hedefimize doğru yolculuğumuza devam edeceğiz.  

“GALATASARAY, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TAKIMIDIR”

Herkes biliyor Fenerbahçe ile rakipliğimiz var. Ülke için kötü bir şey oldu tabii ki Şampiyonlar Ligi’nden elenmeleri. En önemli ligde oynamak herkesin istediği bir şey. Bu sene bizim de bir play-off’umuz var. Geçen seneyi tekrar etme fırsatımız var. Onun için mücadele edeceğiz. Sosyal medya da bir iletişim merci. Geçen sene birçok şey oldu sahanın dışında. Bazen gülmek için bazen farklı şekilde iletişim için kullandık. Hocanın dedikleriyle ilgili de 2 senedir burada saha dışında birçok şey yapıldı bize karşı ama biz her zaman sahaya odaklandık. Bu sahaya odaklanmanın sonunda da 2 sene üst üste şampiyon olduk. Herkese karşı mücadele ettik. Durdurmaya çalıştılar bazen fakat başarısız oldular. İlk senemde üst üste 14 maç kazandık, rekor kırdık. İkinci senemde 17 maç üst üste kazanarak ikinci kez rekor kırdık. Rakibi rahatsız edebiliyor olabilir bu tarz şeyler. Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşuyor olması enteresan bir şey. Büyük takımlardayken böyle bir şey yapmazdı diye tahmin ediyorum, yaptığını da hatırlamıyorum. Galatasaray buranın en büyüğü tabii ki. Her zaman Galatasaray’a karşı konuşacak olan insanlar olacaktır. Bizim özel bir hocamız var. Türkiye’yi tanıyor, oyuncuyu tanıyor. Kendi burada oynadı. Hoca olarak da burada başarılara imza attı. Herkese karşı mücadele edecek, hep beraber mücadele edeceğiz. Daha sezonun bu kadar başındayken böyle söylemleri başlatmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Biz futbola odaklanmaya devam edeceğiz, iki senedir ödülünü sahaya odaklanarak aldık ve tekrar sahaya odaklanıp tekrardan ödülünü toplamayı bekleyeceğiz.

“ANTRENMANSIZ GOL KRALI OLDUM ÖNEMLİ OLAN DA BU SONUÇLAR”

Çok konuşuluyor böyle şeyler. Kilo bir faktör değil benim gözümde. Ben her zaman müsait olmaya çalıştım takımımla birlikte mücadele etmeye çalıştım. Beşiktaş maçında yaşadığım sakatlıktan sonra biraz antrenmanlardan alıkoyuldum diyebilirim. Sosyal medyada böyle şeyler çarpıtılabiliyor, farklı şeyler söylenebiliyor. Ben formda olmadığım zaman gol kralı oldum, Dries de en çok asist yapan oyuncu oldu. 50 maçta 55 gol attık, rekorlar kırdık, birçok şey başardık. Bu başardığımız şeylerin fitlikle alakası olduğunu düşünmüyorum, her zaman fit olduğumu düşünüyorum. Soyunma odasında fiziki olarak nasıl olduğumu, mental olarak nasıl olduğumu, neler yaptığımı hiç kimse bilmiyor tabii ki. 6 ay antrenmansız bir şekilde gol kralı oldum. Bence günün sonunda en önemli olan da bu sonuçlar.

“KISA SÜREDE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDEN BİR İNSAN HALİNE GELDİM”

Ben senelerdir liderdim, nerede bulunduysam, hangi takımda olduysam. Hayatta da rekabetçi bir insanım ve mükemmeliyetçiyim. Galatasaray’da da gollerle, rekorlarla belli bir başarıya imza attık ve burada da liderlik yapmaya çalışıyorum tabii ki. Ben buraya yardıma geldim öncelikle. Biliyorum potansiyelimi saha içerisinde neler yapabileceğim. Paslarımla, gollerimle yardımcı olmaya çalışıyorum benim orada almak istediğim rol o. Kısa sürede Türkiye’yi temsil eden bir insan haline geldim. İnsanlar Galatasaray’ı ve beni takip ediyorlar. Ben de gollerimle onları mutlu edebiliyor olmak, onların yüzünü güldürebiliyor olmak benim için çok büyük bir gurur meselesi.

AÇIKLAMALARIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mauro Icardi: “Biz futbola odaklanmaya devam edeceğiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin