Kerem Aktürkoğlu: “Galatasaray’daki misyonumu biliyorum”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Tümosan Konyaspor’u 2-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmada ilk golümüzü kaydeden Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Kerem’in açıklamaları şu şekilde:

“Konyaspor deplasmanları her zaman zordur. Konyaspor ligin köklü takımlarından, değerli bir takım. Ligin başlarında olması da ayrıca bir zorluk getiriyor. Ligin başları her zaman zorludur çünkü yüklenme kamplarından sonra futbolcuların üzerinde bir yorgunluk olabiliyor. Önemli olan galibiyet almaktı. Ligin sonraki süreçlerinde bu galibiyetin önemi daha da artacak. Çünkü rakiplerimiz de buraya gelecek. Çok önemli bir galibiyetti. Takım arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık. Tebrik ederim.

AMACIM HER ZAMAN GALATASARAY’A HİZMET ETMEK

4 sezon 170 küsür maç. Galatasaray’daki misyonumu biliyorum. Beni nelerin beklediğini biliyorum. Ne görev verilirse yapmaya hazırım. Bugün ilk 11 başladım, yarın hangi görevde olacağımı bilmiyorum. Görev verildiği takdirde Galatasaray formasını, Galatasaray armasını, Galatasaray menfaatleri doğrultusunda en güzel şekilde temsil edeceğim. Saha dışı, saha içi her şekilde. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Amacım her zaman Galatasaray’a hizmet etmek. Benimle ilgili her zaman bir şeyler söyleniyor ben konuşmamayı tercih ediyorum çünkü benim de biraz dolmuşluğum var. Ben hariç herkes konuştuğu için biraz kirlilik oluyor bence. Herkesin kafasında soru işaretleri oluyor. Şimdilik ben susayım, belki bir gün konuşuruz.

ICARDI İLE BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ TANIDIK

Icardi çok özel bir oyuncu. Bugün de sağ olsun boş kaleye attırdı bana. Onun topu aldığı zaman beni aradığını ve içeriye doğru çevireceğini anladığım için direkt gidiyorum o da genelde ben aldığım zaman ceza sahası içine koşular yapıyor. Üçüncü sezonumuz bu. Birbirimizi daha iyi tanıdık. Rakipler de bizi bildiği için ona göre önlem alıyor, eskisinden daha az da olsa sonuca gidebiliyoruz. Önemli olan takımın galibiyeti, Galatasaray’ın başarılı olması. Kimin skora katkı yaptığı fark etmez, Galatasaray menfaatleri doğrultusunda takıma katkı sağlamaya devam edeceğiz.”  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kerem Aktürkoğlu: “Galatasaray’daki misyonumu biliyorum”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin