Zotac’ın el konsolu Gaming ZONE satışa çıktı: İşte fiyat ve diğer detaylar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zotac uzun zamandır üst seviye odaklı el konsolu Zotac Gaming ZONE‘un seçili bölgelerde ve e-ticaret platformlarında ön siparişe açıldığını duyurdu. AMD’nin güçlü Ryzen 7 8840U işlemcisiyle donatılan bu taşınabilir oyun cihazı, 799 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülüyor. İlk kez COMPUTEX 2024’te duyurulan Gaming ZONE, hem donanımı hem de kontrol özellikleriyle dikkat çekiyor.

Zotac Gaming ZONE neler sunuyor?

Gaming ZONE, AMD’nin Zen 4 mimarisine sahip Ryzen 7 8840U işlemcisi ve RDNA 3 grafik birimiyle donatılmış. Cihaz, 16GB LPDDR5X RAM ve 512GB M.2 NVMe PCIe 4.0 SSD depolama alanına sahip. 7 inçlik Full HD AMOLED ekranı, 120Hz yenileme hızı ve 800 nit parlaklık sunuyor, bu da oyunlarda akıcı görseller ve net detaylar elde edilmesini sağlıyor.

Zotac Gaming ZONE, sadece donanım gücüyle değil, aynı zamanda sunduğu üst düzey kontrol özellikleriyle de öne çıkıyor. Hall etkisi sensörleri kullanan tetikleyiciler ve analog çubuklar, hassasiyet artırırken, aşınmaya karşı dayanıklılık sağlıyor. 2 aşamalı ayarlanabilir tetikleyiciler ve Radial Dials gibi özellikler, oyunculara esnek kontrol imkanı sunuyor. Ergonomik tasarımı ve simetrik kontrol yerleşimi, uzun süreli kullanımda konforlu bir tutuş sağlamayı amaçlıyor.

Bunların yanı sıra cihazda Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.2 bağlantı seçenekleri sunuluyor. Ayrıca, cihazla uyumlu olarak tasarlanmış bir Docking Station ve suya dayanıklı bir taşıma çantası da satışa sunuluyor. Docking Station, ek depolama ve bağlantı seçenekleri sunarak cihazı bir masaüstü bilgisayara dönüştürüyor.  Ayrıca, ön kamera, mikrofon ve parmak izi okuyucu gibi özellikler de cihazda yer alıyor. ZOTAC ayı zamanda satın alımlarda 1 aylık Game Pass aboneliği de veriyor.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/zotac-gaming-zone-satisa-cikti-iste-fiyat-ve-diger-detaylar–180880

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zotac’ın el konsolu Gaming ZONE satışa çıktı: İşte fiyat ve diğer detaylar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin