Futbolcularımız, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbolcularımız deplasmanda Çaykur Rizespor’u 5-0 yendiğimiz maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

FRED: BUGÜN İYİ BİR ADIM ATTIK VE SEZONUN GERİ KALANINDA BU ŞEKİLDE DEVAM ETMEMİZ GEREKİYOR

Kariyerinde ilk kez bir maçta üç gol atan Fred, “Öncelikle geri döndüğüm için mutluyum. Maalesef bir sakatlık yaşamıştım. Takıma yardım etmek için buradayım. Kariyerimdeki ilk hat-trickimi yaptım. Hem benim için hem de takımımız için çok önemliydi bu. 3 gol attığım için çok mutluyum. Bugün iyi bir adım attık ve sezonun geri kalanında bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Kariyerimde yaptığım ilk hat-trickimi ve takım olarak bugün ne kadar mutlu olduğumuzu konuştuk. Saha içerisinde çok iyi bir takıma karşı herkes güzel bir performans gösterdi. Cuma günü başka bir maçımız var ve biz her maçımızı kazanmak için oynayacağız.” açıklamalarını yaptı.

SEBASTIAN SZYMANSKI: MAÇIN BAŞINDAN SONUNA KADAR İYİ BİR OYUN SERGİLEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

5-0’lık galibiyet, Fred ve İsmail ile uyumu, eski teknik direktörlerimizden Daum’un vefatı hakkında konuşan Sebastian Szymanski ise, “Öncelikle cümlelerime Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileyerek başlamak istiyorum. Christoph Daum bir efsaneydi Fenerbahçe için dolayısıyla ailesine ve camiamıza başsağlığı iletmek istiyorum. Rizespor’u tanıyorduk, son oynadıkları maçları izlemiştik ve iyi futbol oynadıklarını ve neler yapabileceklerini biliyorduk. Ama bizlerde hafta boyunca antrenmanlarımızı buna göre gerçekleştirdik. Saha içerisinde iyi bir iş çıkardığımızı söyleyebilirim ve almış olduğumuz galibiyetten dolayı çok ama çok mutluyuz. Özellikle son almış aldığımız talihsiz beraberlikten sonra bugün alınan sonuç bizleri mutlu etti. Açıkçası bu her takımda böyledir. Uzun süre beraber oynayan takımlar sahada birbirlerini iyi bir şekilde tanır ve iletişim kurarlar. Bu da oynanan oyuna yansır. Dolayısıyla aramızda iyi bir iletişim olduğunu söyleyebilirim. Tabii ki bu anahtar noktalardan birisi ama daha önemli olan şey bugün takım olarak gösterdiğimiz kolektif performans. Gerçekten maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum ve almış olduğumuz galibiyeti takım olarak elde ettik. Bugün almak istediğimiz 3 puanı alarak evimize dönüyoruz.” ifadelerini kullandı.

ALEXANDER DJIKU: GERÇEK FENERBAHÇE’Yİ GÖSTERDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM, HEM GOL YEMEDİK HEM DE ÇOK FAZLA GOL ATTIK

Galibiyetimiz ve Christoph Daum’un vefatı üzerine açıklamalar yapan Alexander Djiku ise, “Öncelikle Fenerbahçe’nin efsanevi teknik direktörlerinden Christoph Daum’un ailesine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileklerimi ifade ederek başlamak istiyorum. İyi bir maç çıkardığımızı söyleyebilirim. Hem ofansif hem de defansif anlamda gerçekten iyi bir oyun ortaya koyduk. Açıkçası gerçek Fenerbahçe’yi gösterdiğimizi düşünüyorum, hem gol yemedik hem de çok fazla gol attık. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Geçen hafta maalesef talihsiz 2 puan kaybettik ama bu hafta bana göre takım olarak çok iyi bir performans ortaya koyduk.
Şunu söylemem gerekiyor: Çok zor bir maçtı çünkü iyi bir rakibe karşı oynadık. Ama tabii ki bizlerde buna göre video analizlerimizi yapmıştık. Rakibi çok iyi tanıyorduk. Her ne kadar zor bir maç olmasına rağmen başlangıçta da bu böyle gözüküyordu ama şunu söylemek istiyorum; Rizespor taraftarları takımlarına destek vererek ittiler ama biz ilk golümüzü bulduktan sonra geri çekildiler, dirençleri kırıldı ve ikinci golden sonra tabii ki düğüm çözüldü ve bizler için daha kolay bir maç oldu.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Futbolcularımız, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin