Galatasaray 0-1 Young Boys

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasarayımız, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off İkinci Ayak maçında Young Boys ile karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta oynanan mücadele rakip takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 3-2 mağlup olduğumuz ilk maç sonrasında 1-0 mağlubiyet ile Devler Ligi şansımız sona erdi.

Takımımız serüvenine UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. 

Galatasaray XI: Fernando Muslera, Derrick Köhn, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Michy Batshuayi, Mauro Icardi. 

Young Boys XI: Marvin Keller, Jaouen Hadjam, Tanguy Zoukrou, Mohamed Aly Camara, Lewin Blum, Filip Ugrinic, Ebrima Colley, Cheick Niasse, Sandro Lauper, Silvere Ganvoula, Joel Monteiro. 

Maça istediği başlangıcı yapamayan takımımız, topa sahip olarak kısa paslarla organize şekilde rakip savunmada boşluklar bulmaya çalıştı. Young Boys ise hızlı kontraataklarıyla ilk maçta oynadığı gibi uzun toplarla kalemizde tehlikeler yarattı. Fernando Muslera, başarılı kurtarışlarıyla ilk yarının kahramanı oldu. 

Özellikle sol kanadını etkili kullanan İsviçre ekibinin 31. dakikadaki golü ofsayttı ve geçerli sayılmadı. 

35. dakikada Icardi’nin sağ kanattan arka direğe kestiği topta Kerem Aktürkoğlu’nun yarım volesi, adımıza en etkili pozisyon olarak ön plana çıktı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. 

İkinci yarıda rakip kalede daha etkili ve tehlike yaratan bir Galatasaray vardı. Köhn ve Hakim Ziyech çıkarken yerlerine Jelert ve Berkan Kutlu girdi. 63. dakikada rakip ceza sahasına Batshuayi ile giren takımımız onun sağ çaprazdan vuruşunda çerçeveyi bulamadı.

64’te Kerem Demirbay, Gabriel Sara yerine oyuna dahil oldu. Kerem Demirbay, 71. dakikada ceza sahası dışından çok sert bir şut çıkardı. Kaleci Keller topu son anda çeldi. 

82. dakikada oyundan çıkan Young Boyslu iki futbolcunun sahaya girmesiyle ortam gerildi. 87. dakikada yine bir konraatak sonucu kalemizde golü gördük. Alan Virginius topu filelere gönderirken gol pozisyonu sonrası Fernando Muslera kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

Maçı 1-0 kaybeden takımımız Şampiyonlar Ligi gruplarına kalma şansını yitirdik. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray 0-1 Young Boys

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin