Fenerbahçemiz, C. Alanyaspor’u konuk ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında 30 Ağustos Cuma akşamı sahasında Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Mehmet Türkmen yönetecek.

İlk 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik sonucu 7 puan toplayan Fenerbahçemiz, maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturuyor. 3 karşılaşmada 2 puan elde eden rakip Corendon Alanyaspor haftaya 15. sırada girdi.

Futbol Takımımız, Akdeniz temsilcisi karşısına kulüp tarihinin (30) en uzun yenilmezlik serisini egale etmek için çıkacak.

Corendon Alanyaspor ile ligde daha önce 16 kez karşılaşan Fenerbahçemiz, 9 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alırken; 34 gol atıp 14 gol yedi.

Süper Lig’de son yedi iç saha maçını kazanan ve bunların son üçünde kalesini gole kapatan Futbol Takımımız, Alanyaspor ile ligde daha önce Kadıköy’de oynadığı 8 lig karşılaşmasında 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşarken; attığı 17 gole karşın kalesinde 7 gol gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçemiz, C. Alanyaspor’u konuk ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin