Apple, ucuz bir TV stick piyasaya sürebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şu anda piyasada çok sayıda TV stick bulunuyor ve bu cihazlar uygun fiyatıyla insanların televizyonlarına akıllı TV özelliklerini eklemesine izin veriyor. Apple TV ise 7000 TL‘ye varan fiyatıyla çoğu kişi için makul bir seçenek sunmuyor. Ancak yakında durum değişebilir.

Apple’ın ucuz TV stick planları pazarlama ekibi tarafından engellendi

Apple TV, donanım açısından çok daha güçlü olsa da, işlevsellik açısından ucuz TV sticklerle aynı şeyleri sunuyor. Bu nedenle, Apple’ın önceden ucuz bir medya oynatıcı piyasaya sürme planları olduğu, ancak şirketin pazarlama ekibinin premium donanıma odaklanma isteği nedeniyle planların iptal edildiği ortaya çıktı. Geriye dönüp bakıldığında, tüketicilerin belirli bir donanıma sahip olmaktan ziyade içerik aboneliklerine yöneldiği için bu kararın yanlış bir hareket olduğu görülüyor.

Bloomberg’den Mark Gurman, X’teki bir gönderisinde, firmanın pazarlama ekibinin böyle bir cihazın düşük kaliteli olarak kabul edileceğine ve birinci sınıf donanım piyasaya sürme felsefesiyle uyuşmayacağına inandığını yazdı.

Mevcut nesil Apple TV 4K, A15 Bionic işlemciye sahip ve Apple’ın plastik kasaya sahip bir TV çubuğunu piyasaya sürmesi durumunda soğutma sorunları akla geliyor. Ancak Apple, maliyetleri ve kalınlığı bir miktar arttırsa da, soğutma bloğu olarak işlev görebilecek alüminyum kasaya sahip TV stick ile bu sorunun üstesinden gelebilir.

Gurman, Apple’ın ürün stratejisini gözden geçirerek böyle bir ürünü piyasaya sürebileceğine inanıyor. Streaming platformlarının hakim olduğu günümüzde, böyle bir cihazın Apple TV+’ın yaygınlaşması açısından faydalı olacağı şüphesiz.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/apple-ucuz-bir-tv-stick-piyasaya-surebilir–181386

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apple, ucuz bir TV stick piyasaya sürebilir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin