Huawei Mate XT Ultimate Design sessizce ön siparişe çıktı: İşte beklenenler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huawei, Mate XT Ultimate Design adlı ilk üç katlı telefonunu 10 Eylül’de Çin’de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şimdi bu bekleyiş sürerken, akıllı telefon Çin e-ticaret platformu JD.com’da ön siparişe açıldı. İşte Mate XT Ultimate Design beklenen özellikler ve fiyatı…

Huawei Mate XT Ultimate Design beklenen özellikler

Kaçıranlar için Huawei Mate XT Ultimate Design, şirketin ilk üçe katlanır telefonu Huawei Mate XT adıyla geliyor ve 2022’de sona eren Huawei – Porsche Design ortaklığının halefi olan Ultimate Design markasının bir parçası olacak. Ön sipariş sayfası ise katlanabilir cihazın bazı özelliklerini doğruluyor.

Buna göre 20 Eylül’den itibaren Çin’de satışa sunulacak katlanabilir telefona, 16/512 GB ve 16 GB/1 TB olmak üzere iki bellek çeşidi eşlik edecek. Buna değinmişken, telefonun şaşırtıcı olmayacak şekilde 14.900 Yuan’a yani yaklaşık 2.000 dolar fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor.

Şu an için Huawei Mate XT Ultimate Design hakkında bilinenler sınırlı. Ancak arka yüzeyine baktığımızda, periskop telefoto lens barındıran tanıdık bir sekizgen kamera modülü görüyoruz. Arka panel de vegan deriyle kaplanmış. Ayrıca telefonun hem içe hem de dışa doğru katlanan çift menteşeli tasarım, ve ince bir profile sahip olacağını doğruladı.

İç ekranın açıldığında yaklaşık 10 inç olması bekleniyor ve cihaz Kirin 9 serisi platformu tarafından desteklenecek. Huawei Mate XT’nin 10 Eylül tarihli Huawei etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Ayrıca bu etkinliğe merakla beklenen Huawei Watch GT5 ve Watch D2’nin yanı sıra Aito M9 elektrikli aracın yeni sürümü de eşlik edecek.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/huawei-nin-uce-katlanir-telefonu-sessizce-on-siparise-acildi–181673

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Huawei Mate XT Ultimate Design sessizce ön siparişe çıktı: İşte beklenenler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin