Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa’ya konuk oluyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. 15 Eylül Pazar günü (yarın) saat 17.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak mücadele beIN SPORTS’dan ekranlara gelecek.

Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik.

4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan Fenerbahçemiz, haftaya lider girdi. 11 gol atan takımımız, kalesinde 2 gol gördü. Rakibimiz Kasımpaşa ise 4 hafta sonunda 5 puanla 8. sırada yer alıyor.

31 maçla Süper Lig’de devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olan Fenerbahçemiz, Kasımpaşa’yı mağlup etmesi halinde lig tarihinde kendisine ait bu rekoru kıracak.

Kasımpaşa ile daha önce ligde 42 kez karşılaşan futbol takımımız, 34 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyet alırken, 106 gol atıp, 38 gol yedi.

Son 8 lig maçında mağlup ettiği Kasımpaşa ile deplasmanda 20 karşılaşmaya çıkan ekibimiz, 18 galibiyet, 2 mağlubiyet yaşarken; attığı 56 gole karşın rakibin 16 golüne engel olamadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa’ya konuk oluyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin