Fenerbahçe – Galatasaray deplasman biletleri satışa çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbol takımımız, Trendyol Süper Lig 6. Hafta karşılaşmasında 21 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 20:00’de Fenerbahçe A.Ş. takımı ile Ülker Stadyumu Fb Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 13.00 itibarıyla passo.com.tr adresinden sadece GS Logolu passolig kartlara satışa sunuldu.

Bilet Fiyatı: 1.950 TL

Taraftarlarımız Passo hesapları üzerinden sadece kendileri adına bilet satın alabileceklerdir. Passo hesaplarından bir başka kişi adına bilet alımı mümkün olmayacaktır. (Passo hesap sahibi ile bilet sahibinin aynı olması zorunludur.)

Resmi bilet satış kanalları dışındaki usulsüz bilet satışlarını engellemek ve taraftarlarımızın mağdur olmaması adına, Fenerbahçe A.Ş. karşılaşmasına ait satışı yapılan biletler maç günü de dahil olmak üzere transfere kapalı olacaktır. 

6222 Sayılı kanuna göre ilgili federasyon, spor kulüpleri ve yetkili diğer kişiler tarafından uygun görülen yerler ve görevliler dışında Loca, Vip, Kombine ve Bilet satışı yapılamaz. İlgili federasyon, spor kulüpleri ve yetkili diğer kişiler tarafından uygun görülen yerler ve görevliler dışında bilet satışı yapanlar altı aydan bir yıla kadar hapis ve yüz günden iki bin güne kadar adli para cezası, değerinin üstünde bilet satışı yapanlar ise bir yıldan üç yıla kadar hapis ve iki yüz elli günden beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılmaktadır.

Bu kapsamda Kulübümüzün tarafı olduğu spor müsabakalarına ilişkin olarak loca, kombine ve sair biletleri satın almak için yalnızca Kulübümüzün ilgili birimlerine başvurulması gerektiğini, Kulübümüz haricinde herhangi bir şahıs veya kurumdan bilet satın alınmaması gerektiğini önemle hatırlatmak isteriz. 

Tarafınız ile iletişime geçerek Kulübümüzün tarafı olduğu spor müsabakaları için bilet satışı yapmak isteyen şahıs ve kurumlara itibar edilmemesini ve bu kişi ve kurumların da info@galatasaray.com mail adresi üzerinden tarafımıza bildirilmesini rica ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe – Galatasaray deplasman biletleri satışa çıktı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin