Palworld geliştiricisi, oyunu ücretsiz yapmayı düşünüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılın başlarında Steam ve Xbox platformlarında erken erişime açılan Palworld, kısa sürede dünyanın en popüler yapımlarından biri olmayı başardı. Bir noktada Steam’de 2.1 milyon aktif oyuncu sayısına ulaşan yapım oyun dünyasını derinden etkiledi. Yapımın geliştiricisi Pocketpair, yapımın başarısından mutlu olsa da bazı ticari problemler ve yönetim problemleri ile karşı karşıya.

Palworld ücretsiz mi olacak?

Pokemon’a benzer bir temaya sahip olan Palworld, son aylarda eski popülerliğine sahip olmasa da Steam’de 25-30 bin aktif oyuncu sayısı ile başarılı bir yapım olmaya devam ediyor. Xbox Game Pass sisteminde de benzer başarıya sahip olan yapım, geliştirici firmanın beklediğinden çok daha başarılı olduğu için stüdyoyu strateji değişikliklerine itebilir.

Japonya bazlı ASCII sitesine röportaj veren Pocketpair CEO’su Takuro Mizobe, Palworld kaynaklı bazı ticari kararsızlıklarla uğraştıklarını belirtti. Röportajın başında yapıma ileride yeni harita gibi eklentiler geleceğini duyuran Mizobe, daha sonra yapımın canlı servis stratejisinde başarılı olabilmek için değişikliklere gitmeleri gerektiğini belirtti. Mizobe, Palworld’ün baştan canlı servis şekilde tasarlanmadığını ancak stüdyonun, yeni oyuncuları yapıma çekmek ve zaten var olan oyuncuları mutlu etmek için yeni hamleler üzerinde konuştuğunu belirtti. PUBG ve Fall Guys’ın da benzer bir süreçten geçtiğini belirten Mizobe, bu yapımları örnek aldığına ve Palworld’ün ücretsiz olabileceğine işaret etti. Eğer Palworld, önümüzdeki yıllarda oynaması ücretsiz bir hale gelirse yapım, muhtemelen kozmetik ürünler ve “Battle Pass” sistemi ile stüdyoya para kazandıracaktır. Pocketpair ve Mizobe, yapımın ücretsiz olacağını duyurmadı ancak önümüzdeki aylarda, bu durum hakkında yeni bilgilere erişebiliriz.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/palworld-yakinda-ucretsiz-olabilir–181944

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Palworld geliştiricisi, oyunu ücretsiz yapmayı düşünüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin