Futbolcularımız, Union Saint-Gilloise galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncularımız, R. Union Saint-Gilloise’ı 2-1 yendiğimiz maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ: BİZE DÜŞEN GÖREV HER ZAMAN TARAFTARIMIZI SEVİNDİRMEK, MUTLU ETMEK

R. Union Saint-Gilloise galibiyetini değerlendiren ve taraftarımıza ayrı bir parantez açan Çağlar Söyüncü, “Öncelikle buraya gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Zorlu bir hafta sonu yaşattık. Bugün tek isteğimiz onlara biraz da olsa moral vermekti, bunu da başardığımız için mutluyuz. Biraz olsun onları sevindirdik. Onlar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Bize düşen görev her zaman taraftarımızı sevindirmek, mutlu etmek. Onun için onlara tekrardan teşekkür ederim. Bireysel olarak çok fazla yorum yapmayacağım çünkü bir takım oyuncusuyuz. Takım kazandıysa hepimiz iyiyizdir, kötü oynadıysak hepimiz kötü oynamışızdır. Yendiğimiz için çok mutluyum. Bütün takım arkadaşlarıma, taraftarlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Kaydettiği golden sonraki sevincine dair soruya ise şu şekilde yanıt verdi:

“Gol sevincimi sevgili eşime armağan ediyorum. Allah nasip ederse bebeğimiz olacak. Ona söz vermiştim, gol atarsam o sevinci yapacağım diye. Ona da selamlar olsun.”

JAYDEN OOSTERWOLDE: BİZLER AÇISINDAN GALİP GELMEK GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİYDİ

Belçika ekibi karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin önemine değinen Jayden Oosterwolde, “Bizler açısından galip gelmek gerçekten çok önemliydi. Bu anlamda Avrupa’ya iyi başlamak önem arz ediyordu. Ligde son oynadığımız maçta almış olduğumuz kötü bir netice vardı. Bugün yeniden öz güven kazanma günüydü, yeniden tekrar taraftara bizlerin burada olduğunu gösterme günüydü. Bunu da aldığımız galibiyetle yaptığımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

Geçen sezona oranla değişen mevkii hakkında konuşan Oosterwolde, “Geçen yıl stoper pozisyonunda oynuyordum, bu yıl sol bek pozisyonunda oynuyorum. Benim için hangi pozisyonda oynadığım çok önemli değil. Hocam nerede oynamamı isterse orada oynarım. Her iki pozisyonda da oynayabiliyorum. Hangi pozisyonda oynadığım konusuyla çok ilgilenmiyorum. Benim için önemli olan oynayabilmek. Dolayısıyla oynuyor olmak, takımıma katkı sağlıyor olmak mutluluk verici.” diyerek sözlerini noktaladı.

FRED SANTOS: AVRUPA LİGİ’NE İYİ BAŞLAMAK BİZLER AÇISINDAN GÜZEL

Avrupa Ligi’ne zaferle başlamanın önemine değinen Fred Santos, “Çok önemli bir galibiyet elde ettiğimizi düşünüyorum. Avrupa Ligi’ne iyi başlamak bizler açısından güzel. Dolayısıyla takım arkadaşlarımı bu anlamda tebrik etmek istiyorum. Sonuna kadar savaştık, sonuna kadar mücadele ettik. Orta sahada adam adama 3-4 oyuncuyla markaj uygulayan bir rakip vardı. Kora kor ikili mücadeleler gerçekleştirdik ve bu ikili mücadeleleri kazanmak bizler açısından önemliydi. Özellikle ilk ve ikinci topları kazanabilmek önemliydi. Aslında başlarda bu birinci ve ikinci topları kaybettiğimiz dönemler oldu ama bu avantajı elde ettikten sonra daha ayağa oynamayı bildik. Sonrasında da oyunu kontrol ettik ve goller geldi. Sonuç olarak galibiyet önemli. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Şimdi dinleneceğiz çünkü Pazar günü oynayacağımız bir maç daha var.” şeklinde bir açıklama yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Futbolcularımız, Union Saint-Gilloise galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin