Futbolcularımız, Antalyaspor galibiyetinin ardından konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbolcularımız Filip Kostic, Dusan Tadic ve Sofyan Amrabat, Antalyaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiğimiz Trendyol Süper Lig 7. hafta maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Filip Kostic: Hem benim hem de takım için önemli bir maçtı

Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıkan Filip Kostic, “Kendimi harika hissediyorum. Bugün ilk maçıma çıktım. Hem benim hem de takım için önemli bir maçtı. Elde ettiğimiz 3 puan da hem taraftarlarımız hem de güven kazanmak için çok önemliydi. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor.

Sol tarafta oynadığımda daha rahat hissediyorum. Hocam benden ne isterse, hangi pozisyonda değerlendirmek isterse orada oynarım ve oynadığım zaman da takımım için, herkes için her şeyimi ortaya koyarım. Zaten tüm kariyerim boyunca da bu mantalitede hareket ettim. En önemli şey tabii ki takımın menfaati ve iyi sonuçlar elde etmesi.” dedi.

Dusan Tadic: Çok önemli bir galibiyet elde ettik

Antalyaspor karşısında ilk golü kaydeden Dusan Tadic, “Bana göre ilk 10 dakikaya iyi başladık. Yarattığımız şanslar da vardı ama maalesef değerlendiremedik. Sonra oyunumuz olumsuz anlamda farklılaşmaya başladı, olumlu yaptığımız şeyler kötüye gitmeye başladı. Acele ettiğimiz anlar oldu ve tuhaf aksiyonlar içerisine girmeye başladık negatif anlamda. Rakibin hatları, blokları arasına pas attığımız zaman şanslar yarattık, rakibi zora sokabildik. İkinci yarı attığımız ilk gol kilidi açmak açısından önem taşıyordu. İkinci golü de bulduk, üç de yapabilirdik. Antalyaspor iyi bir takım, iyi bir hocaya sahip. Alex de Souza, efsanemiz. Onu da burada görmek hoştu. Çok önemli bir galibiyet elde ettik.

Saha içerisinde birbirimize vereceğimiz pozitif reaksiyonlar çok önemli. Hata olur, yapılabilir. Önemli olan ortaya koymak istediğimiz fikirlerdir. Ben de psikoloji kavramının üzerinde çok duran birisiyim. Okuduğum kitaplar da var bununla alakalı. Dolayısıyla psikoloji alanına ilgi duyuyorum. Birisi hata yapabilir ama orada en önemli şey pozitif reaksiyon verebilmek ve takım arkadaşımıza özgüven yükleyebilmek. Bu çok önemli. Hata yapan takım arkadaşım ya da ben daha iyisini yapmak istiyoruz. En önemli şey ortaya koymak istediğimiz fikir ve hata yaptıktan sonra gösterdiğimiz reaksiyon. Hemen pozisyonumuza geri dönmeliyiz ve tekrar denemeliyiz. Başarılı olmak için tek yol bu. Eğer denemezseniz, risk almazsanız başaramazsınız.” şeklinde konuştu.

Sofyan Amrabat: 2-0 galip geldik ama çok daha iyisini de ortaya koyabiliriz

İlk olarak İsmail Yüksek’le aralarında ki uyumla ilgili soruya Sofyan Amrabat, “İnsanlar neden bir beklenti içerisinde değildi bu konuda anlamıyorum çünkü İsmail’le beraber iyi de oynayabiliriz. İsmail gerçekten harika bir futbolcu. Kendisinin oynayış biçimini gerçekten beğeniyorum. Komple bir orta saha ve Türkiye Millî Takımının da en iyi orta sahalarından birisi. Aynı zamanda Fred, Sebastian, Mert Hakan ve unuttuğum varsa özür diliyorum. Genel olarak kaliteli oyunculara sahibiz. Kim oynarsa oynasın iyi bir oyun ortaya koyarız.” yanıtını verdi.

Karşılaşmayla ilgiliyse Amrabat, “Zor bir maçtı. Antalyaspor kaliteli bir takım ve ‘efsane’ diyebileceğimiz bir hocaya sahipler; Alex de Souza. Bizler maça iyi başladık. Yaratmış olduğumuz şanslar vardı, o fırsatları değerlendirebilirdik. Atmış olduğumuz goller de söz konusu. Maçın belli bölümlerinde tempomuz düştü. Sıcak, belki sahayla alakalı ama bunu bir mazeret olarak asla gösteremeyiz. Takım olarak 90 dakika boyunca en iyisini ortaya koymamız gerekiyor, sürekli olarak daha iyisine ulaşmamız gerekiyor çünkü taraftarlarımıza daha iyi bir oyun izletmek ve kendimizi takım olarak geliştirmek istiyoruz. Bunun için de çok ama çok çalışıyoruz. Çok şükür 2-0 galip geldik ama çok daha iyisini de ortaya koyabiliriz.” değerlendirmesini yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Futbolcularımız, Antalyaspor galibiyetinin ardından konuştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin