Gmail’in özet kartları özelliği çok daha fazla bilgi sunacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gmail, özet kartlarının yeniden tasarlanmış sürümünü duyurdu. Gmail özet kartları, Google’ın yeni eylem düğmeleri eklemesiyle satın alımlar, etkinlikler, fatura ve seyahat e-postaları için yeni bir görünüm kazandı. Bu eylem düğmeleriyle kullanıcılar, takvime etkinlik eklemek veya bir faturayı ödemek için hatırlatıcı ayarlamak gibi şeyler yapabilecek.

Gmail özet kartları yeniden tasarlandı

Gmail özet kartları, satın alımlar ve sipariş ayrıntıları için takip bilgilerini gösterecek. Kişinin akşam yemeği rezervasyonu, konser bileti ve diğer etkinliklerini öne çıkaracak ve takvime ekleme, davet etme ve yol tarifi alma seçenekleri sunacak.

Gmail’in yeni özet kartları, kişinin faturalarını takip etmesine de yardımcı olacak. Ayrıca kişi rezervasyonlarını daha kolay yönetecek, check-in yapabilecek ve otel çıkış saatleri gibi önemli detayları görebilecek.

Google, özet kart arka yüzünü güncellediğini, böylelikle tüm ilgili e-postalarda önemli bilgilerin düzenlenip gerçek zamanlı olarak güncellendiğini söylüyor. Özet kartları, Gmail’de arama ve yeni “Happening Soon” bölümü gibi yerlerde gösterilecek. Happening Soon, gelen kargoların tahmini teslimat tarihini gösterecek ve yalnızca kişiye kargo geldiğinde ortaya çıkacak.

Satın alımlara ilişkin özet kartları bugünden itibaren Gmail iOS uygulamasına dahil edilecek. Etkinlik, fatura ve seyahat özet kartlarıyla birlikte Happening Soon bölümü önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/gmail-in-ozet-kartlari-ozelligi-cok-daha-fazla-bilgi-sunacak–182654

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gmail’in özet kartları özelliği çok daha fazla bilgi sunacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin