Futbolcularımız, Twente maçı sonrası açıklamalarda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında deplasmanda Hollanda temsilcisi Twente ile 1-1 berabere kaldığımız karşılaşmanın ardından oyuncularımız yayıncı kuruluşa konuştu.

Sofyan Amrabat: Önemli bir puan

Golün asistini yapan Amrabat, maç değerlendirmesi ve oyun taktiği ile ilgili, “Zor bir maç oldu. Twente iyi takım genç ve kaliteli oyunculara sahipler. Geçen haftada M. United’a karşı kalitelerini ortaya koydular, aldıkları puanla Bizim açımızdan bir puan iyi bir netice. Zor bir maçtı. Bir puanla İstanbul’a dönüyoruz. Önemli bir puan elde ettiğimizi düşünüyorum.

Rakip sizi sola ittiği zaman siz de soldan atak yapıyorsunuz. Bizler sadece sol taraftan değil, oyunun yönünü değiştirip sağ taraftan da oynamaya çalıştık. Önemli olan noktalardan bir tanesi rakibinizi kovalamak. Genel anlamda iyi bir iş yaptık.” açıklamasında bulundu.

Dusan Tadic: İkinci yarı oyunumuz pozitif anlamda değişti

Takımımıza bir puanı getiren golü atan Dusan Tadic, “Gerçekten zor bir maçtı. Zor bir maç olacağını maçtan önce de biliyorduk. Twente iyi bir takım. Nasıl bir futbol oynamasını bilen bir ekip. Top kaybından sonra da nasıl baskı yapılması gerektiğini bilen bir takım. Topa sahipken de topla oynamasını biliyorlar. Bu anlamda bize problem yarattılar. İlk yarı bizim yaratmış olduğumuz şanslar vardı. İki şans yarattık. Goller bulabilirdik. Eğer o golleri atsaydık durum farklı olabilirdi. İkinci yarı özelinde konuşursak; pas ritmimizi, oyun ritmimizi arttırdığımız zaman oyun pozitif anlamda değişti, farklılaştı. Atmış olduğumuz golle birlikte beraberlikle ayrılıyoruz.
Sezona genel olarak bakacak olursak iyi zamanlarımız da kötü zamanlarımızda oldu. Hatalarımız konusunda çalışıyoruz. Sürekli kendimizi geliştirmeye ve her gün en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Daha iyi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antrenmanlarda ve maçlarda amacımız çok daha iyi olabilmek. Sezon içerisinde daha iyi ritme kavuşacağımıza ve çok daha iyi noktaya geleceğimizi de düşünüyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Futbolcularımız, Twente maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin