Assassin’s Creed Black Flag Remake için tarih verildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda yayınladığı oyunlar ile bazı finansal sıkıntılar yaşamaya başlayan Ubisoft; Watch Dogs ve Prince of Persia gibi serileri geri plana atsa da Assassin’s Creed serisine güvenmeye devam ediyor. Seri için halihazırda birçok proje üzerinde çalışan firma, önümüzdeki yıllarda Assassin’s Creed Black Flag Remake ile karşımıza çıkabilir.

Yenilenmiş Assassin’s Creed Black Flag için tahmini çıkış tarihi verildi

Geçtiğimiz haftalarda bazı finansal ve yönetimsel krizler yaşayan Ubisoft, merakla beklenen Assassin’s Creed Shadow’u ertelemek zorunda kalmıştı. Erteleme haberinin üzerine oyun dünyasının güvenilir kaynaklarından olan Tom Henderson, Ubisoft’un yeni projeleri hakkında konuştu. Henderson’a göre firma, geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan Assassin’s Creed Black Flag Remake projesi için Kasım 2025’i hedefliyordu ancak Shadows’un ertelenmesi üzerine Black Flag de ertelendi. Henderson’a göre yenilenmiş Black Flag, 2026 yılında yayınlanacak.

Henderson, Ubisoft çalışanları arasında dolaşan e-postalar ile bu bilgiye ulaştığını belirtti. Hatırlayacak olursanız Assassin’s Creed Black Flag Remake, ilk kez Haziran 2023’te sızıntılara konu olmuştu. İddialara göre merakla beklenen projeyi Skull & Bones geliştiricisi Ubisoft Singapore üstlenecek. Yenilenmiş grafikleri ve oynanış mekanikleri ile modern oyuncularla buluşacak olan yapım, firmanın remake stratejisine attığı ilk adım olacak. Yenilenmiş Assassin’s Creed Black Flag için heyecanlı mısınız?
 

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/yenilenmis-assassins-creed-black-flag-icin-tarih-verildi–182762

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Assassin’s Creed Black Flag Remake için tarih verildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin