NTT Data Business Solutions Türkiye, iş ve teknoloji liderlerini Transformation NOW! 2024’te buluşturacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NTT DATA Business Solutions Türkiye tarafından düzenlenen ve teknoloji ile iş dünyası liderlerinden yoğun ilgi gören Transformation NOW! 2024, 10 Ekim’de Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek. Yılın en büyük teknoloji ve inovasyon etkinliği olarak konumlanan buluşmada, iş dünyasında dijital dönüşümün gereklilikleri ele alınacak.

NTT DATA Business Solutions META Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Bahri Danış, etkinliğin felsefesine dair şu ifadeleri kullandı: “NTT DATA olarak vizyonumuzda daima yarın var. Müşterilerimizle birlikte, geleceğin ihtiyaçlarına yanıt verecek dijital çözümler tasarlıyoruz. Bugün attığımız adımlarla, yarının ateşini bugünden yakıyoruz. ‘Ignite tomorrow, today’ yaklaşımımızın temelini oluşturan insan, güven, sürdürülebilirlik, inovasyon, dönüşüm ve toplum gibi kavramlar, aynı zamanda geleceğimizin de yapı taşları. Transformation NOW! 2024 etkinliğinde ele alacağımız bu önemli başlıkların tüm katılımcılara ilham vereceğine inanıyorum.”

Dönüşüme liderlik eden isimlerle birlikte başarı hikayelerini ve sektördeki en yeni trendleri paylaşacaklarını belirten Dr. Bahri Danış, NTT DATA Business Solutions Türkiye hakkında da şu bilgileri paylaştı: “Her yıl Ar-Ge’ye 3,6 milyar dolardan fazla yatırım yapan büyük bir grubun parçasıyız. Dijital dönüşümde iş dünyasının stratejik çözüm ortağı olarak, inovasyon ve uzman kadromuzla müşterilerimizin işlerini büyütmelerine yardımcı oluyoruz. Farklı endüstrilerin dijitalleşme ihtiyaçlarına yönelik en yenilikçi ve özelleştirilmiş çözümleri üretiyoruz.”

Dopdolu bir program

Her yıl olduğu gibi yine dopdolu bir programla gelen etkinlikte birbirinden değerli konuşmacılar, sektör liderleri ve dijital dönüşüm trendlerini yakından takip eden katılımcılar fikir alışverişinde bulunacak. Transformation NOW! 2024, Dr. Bahri Danış’ın yanı sıra, NTT DATA Business Solutions META Bölgesi Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Fatih Irak’ın konuşmalarıyla başlayacak.

Ardından NTT DATA Business Solutions Stratejik Müşterilerden Sorumlu Direktörü Sibel Mersin’in katılımıyla “Liderlerin Vizyonu ile Geleceğin Teknoloji Rotası” başlıklı ilk panel oturum gerçekleştirilecek.

Aynı sahnede paralel oturumlar

Transformation NOW! 2024’ün öğleden sonraki bölümünde, sahne teknoloji ve inovasyon olmak üzere ikiye ayrılacak. Aynı anda paralel oturumlar gerçekleştirilirken, aralarında 5’er dakikalık demolar yapılacak. Farklı kanallar arasında geçiş yapılarak takip edilebilecek oturumların ilkinde, Teknoloji Sahnesi’ndeki “Bulutların Üzerinde, Hedeflerin Ötesinde” başlıklı oturumun moderatörlüğünü, NTT DATA Business Solutions META Bölgesi Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Sezgin yapacak. İnovasyon Sahnesi’ndeki “Endüstrilerde Akıl Oyunları: Yapay Zeka Devrimi” oturumu ise NTT DATA Business Solutions META Bölgesi Profesyonel Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdürü Serdal Mermer’in moderatörlüğünde olacak.

Transformation NOW! 2024’ün ikinci paralel oturumlarında, Teknoloji Sahnesi’ndeki konuklar “Gelenekten Geleceğe: Dönüşüm ile Yeni Ufuklar” diyecek. Oturumun moderatörlüğünü NTT DATA Business Solutions Çözüm Satışlarından Sorumlu Direktör Yardımcısı Cansu Ünalır Orhan yapacak. İnovasyon Sahnesi’nde ise “Perakendenin Ritmi: Sınırları Zorlayan Adımlar” başlıklı oturum olacak.

Günün son paralel oturumunda, Teknoloji Sahnesi’nde “Sektörel Perspektif: Teknolojiyle Şekillenen Gelecek” başlıklı panel yapılacak. Panelin moderatörlüğünü NTT DATA Business Solutions Dijital İş Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdürü Serhat Gezgin üstlenecek. İnovasyon Sahnesi’ndeki “Geleceğe Yatırım: Finansın Sürdürülebilir Dönüşümü” başlıklı oturumun moderatörlüğünü ise Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan yapacak.

Transformation NOW! 2024’teki paralel oturumların ardından NTT DATA Business Solutions’ın META Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Bahri Danış’ın da katılımıyla “Vizyon Sahnesi: Liderlik, Strateji ve Gelecek Öngörüleri” başlıklı son panel düzenlenecek.

Kaynak : Bloomberg HT

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
NTT Data Business Solutions Türkiye, iş ve teknoloji liderlerini Transformation NOW! 2024’te buluşturacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin