Eczacıbaşı CEO’su Atalay Gümrah yıl sonunda görevinden ayrılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.tarafından 22 Ekim 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde, Eczacıbaşı Holding’de yönetim değişikliği hakkında açıklama yapıldı.

Buna göre, Eczacıbaşı Topluluğu (Topluluk) CEO’su ve ana ortağımız Eczacıbaşı Holding A.Ş. (Holding) Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Atalay M. Gümrah, kişisel tercihleri ve yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle, 31.12.2024 tarihi itibarıyla söz konusu görevlerinden ayrılacak olup, sonrasında Holding Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı olarak görev yapmaya devam edecektir.

Geçiş sürecinde, Topluluk üst yönetimi doğrudan Holding Yönetim Kurulu Başkanı F. Bülent Eczacıbaşı’na bağlı olarak çalışacaktır.

Kaynak : Bloomberg HT

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eczacıbaşı CEO’su Atalay Gümrah yıl sonunda görevinden ayrılacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin